În lumea reality show-urilor, scandalurile din culise sunt la fel de captivante ca și drama prezentată pe ecrane. Recent, Survivor All Stars a fost scena unui asemenea tumult, cu dezvăluiri șocante despre manipulare și strategie din partea producătorilor.

Filmările pentru această ediție epocală a Survivor-ului urmau să se încheie în luna aprilie, însă informațiile privilegiate au dezvăluit că episoadele finale ar putea fi difuzate abia spre sfârșitul lunii mai sau începutul lunii iunie. Cu toate acestea, cea mai controversată știre a venit odată cu detaliile despre eliminările și revenirile unor concurenți.

Conform informațiilor scurse, Zanni, unul dintre concurenți, a fost eliminat într-un duel cu TJ Miles, conform regulilor jocului. Cu toate acestea, într-o mișcare care amintește de alte ediții ale show-ului, producătorii au decis să îl readucă pe Zanni în competiție. Această manevră a generat un scandal imens, cu acuzații că producătorii manipulează rezultatele pentru a spori dramaticitatea show-ului.

Reacția celorlalți concurenți nu a întârziat să apară. Mulți dintre ei și-au exprimat nemulțumirea și chiar revoltă față de această manipulare a jocului. Unii au considerat că întreaga competiție este compromisă și că nu mai are sens să continue, având senzația că sunt doar piese într-un joc deja trucat.

Cu toate acestea, pe măsură ce dezvăluirile continuă să apară, nu toate informațiile par a fi încă în lumina reflectoarelor. Grupul Viperele Vesele a fost cel care a adus la lumină detalii cruciale despre partea finală a show-ului. Conform lor, deși TJ Miles a reușit să se impună în competiție cu abilitățile sale sportive, acesta a fost ulterior eliminat chiar de către Zanni, care fusese readus în concurs după cinci zile petrecute la hotel, conform dezvăluirilor.

Ștefania Ștefan va ajunge la unificare și cu toate că părea greu de învins, ea va pierde un duel cu Zanni și va fi trimisă acasă. Deci, Zanni care a fost inițial eliminat va reveni și îl va elimina și pe TJ Miles, Ștefania Stănilă și Ștefania Ștefan.

Alex Delea va pleca acasă pe motive medicale, iar Ana Porgras și Alexandra Duli vor fi si ele eliminate. În marea finală vor ajunge Zanni, Iancu Sterp, Andrei Ciobanu, Robert Moscalu și Sorin Pușcașu. Hai că e cel mai reușit sezon sau nu.

Producătorii Survivor fac orice numai să iasă Zanni câștigător

”În faza individualelor, la Survivor România All Stars, sâmbătă, 06.04.2024 (după fusul orar din Republica Dominicană), mai rămăseseră 4 Războinici – Iancu Sterp, Andrei Ciobanu, Robert Moscalu, Sorin Puscașu și 1 Faimos – Zanni.

Tot sâmbătă, în Consiliu, Dan Pavel anunța ordinea concurenților în funcție de performantele obținute după unificare. Pe primele două locuri s-au clasat Zanni și TJ Miles, urmați de Iancu Sterp, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu.

În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, Tj Miles l-a eliminat pe Zanni, în urma unui duel. La sfârșitul duelului, Ștefania Stanilă avea să plângă și să spună că dorește să îi cedeze locul său în competiție lui Zanni.

La 5 zile după acest moment, același TJ Miles a eliminat-o la duel pe Ștefania Ștănilă.
Doar că, fiind, chipurile „sezonul surprizelor”, în seara eliminării Ștefaniei Stănilă, domnul Dan anunță că atât Zanni, cât și Ștefania Stanilă, cei doi eliminati de TJ Miles, primesc șansa să revină în competiție, duelându-se între ei, pentru un loc în competiție.

În cazul lui Zanni, domnul Dan avea să motiveze, pentru prima oară, faptul că acesta ar fi fost, în aceste 5 zile lipsă, în exil.
Un „exil” la hotel, dar un „exil” în legătură cu care, pentru impresia artistică, s-au filmat totuși și câteva cadre pe insula Dominicană.

După ore de revoltă, din respect pentru zecile de angajați nevinovați, care așteptau reluarea filmărilor, au acceptat să filmeze și acel „duel” dintre Zanni și Ștefania, duel câștigat de Zanni, pe un traseu vizibil ales pentru el.

Este trist de remarcat că indiferent pe cine elimina TJ Miles, din punct de vedere sportiv, acea eliminare trebuia validată și de producatori, ceea ce, la umbra „sezonului surprizelor”, nu s-a întâmplat.

Acesta a fost momentul care a stârnit revolta aproape tuturor concurenților rămași în competiție, care timp de mai bine de 2 ore au refuzat să participe la filmarea acelui duel, acuzând producătorii de tratamente preferențiale, au acuzat producătorii că ei, ceilalți concurenți, au ajuns să fie doar niște pioni și niște actori plătiți intr-o piesa de teatru slab regizată.

Sâmbătă, 06.04.2024, Zanni și TJ Miles se întâlnesc, din nou, la duel, pe un traseu similar în proporție de 70% cu traseul în urma căruia Zanni a fost eliminat de TJ Miles.

De această dată, după patru (4) opriri, patru (4) refaceri/reluări ale traseului de duel, TJ Miles pierde duelul și este trimis în România”, au scris pe Instagram Viperele Vesele.

Aceste informații aruncă o umbră și mai întunecată asupra integrității show-ului și ridică întrebări serioase despre modul în care sunt gestionate competițiile. Fanii sunt împărțiți între cei care văd aceste manevre ca pe o parte a spectacolului și cei care se simt trădați de falsitatea și manipularea din spatele camerelor.

Într-un final, scandalul din culisele Survivor All Stars nu este doar un conflict între concurenți, ci ridică și întrebări esențiale despre etica și integritatea din spatele producțiilor TV de acest gen. Este o mărturie a faptului că în lumea reality-urilor, linia între realitate și divertisment este uneori mai subțire decât spectatorii ar putea crede.

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

  1. Aceasta situatie din culisele Survivor All Stars demonstreaza inca o data cat de mult se bazeaza producatorii de reality show-uri pe manipulare si drama pentru a atrage telespectatorii. Este extrem de dezamagitor sa auzim ca nu doar momentele de pe ecran sunt regizate, ci chiar si eliminarea si readucerea unor concurenti in concurs. Se pare ca pentru producatori, scopul justifica mijloacele si nu tin cont de fair-play si respectul fata de concurenti. Speram ca aceste dezvaluiri sa atraga atentia asupra modului in care sunt manipulate si influentate show-urile de acest gen si sa ne faca sa ne gandim mai atent inainte de a urmari astfel de emisiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.