MasterChef. Pro TV anunță o lovitură fulgerătoare pentru lumea televiziunii, iar Antena 1 resimte deja efectele. O bombă a fost detonată în industria divertismentului, iar privitorii vor fi martorii unui război al bucătarilor pe micile ecrane. După ce Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au părăsit emisiunea „Chefi la Cuțite”, speculațiile privind un posibil revenire la Pro TV au fost la ordinea zilei. Acum, misterul a fost clarificat, iar fanii vor fi surprinși să afle că cei trei experți culinari se întorc la casa mamă.

Pro TV nu a pierdut timpul și a început deja pregătirile pentru un nou sezon al emisiunii „Masterchef”, care promite să fie una dintre cele mai incendiare competiții culinare de pe micile ecrane. Acest anunț nu poate fi decât o amenințare directă la adresa Antenei 1 și a popularului show „Chefi la Cuțite”.

Ce avere fabuloasă are Florin Călinescu

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întorc la Pro TV la MasterChef

Dacă în trecut, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au făcut debutul în lumea televiziunii cu „Masterchef”, acum se pare că istoria se repetă.

„Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, potrivit stirileprotv.ro.

Erika Isac a împărțit lumea în două cu melodia Macarena

Cătălin Scărlătescu a fost primul dintre chefi care a vorbit despre întoarcerea la Pro TV și despre cum va arăta noul sezon de MasterChef. Cel mai probabil show-ul va începe undeva în toamnă.

„E ca atunci când după o perioadă foarte, foarte lungă de timp te întorci acasă și revezi locurile natale, alea în care te-ai format, ai crescut, ai devenit, în cazul nostru, mai cunoscut. MasterChef este show-ul culinar care a revoluționat gastronomia în România. Așa că, în viitor, avem nevoie de toți curajoșii, iar țara noastră nu duce lipsă de curajoși în bucătărie. În toți acești ani am făcut cunoștință cu foarte multe persoane care au gătit spectaculos.

Eu, Bontea și Dumitrescu suntem mai mult decât înnebuniți după felul în care voi gătiți. Dacă Bontea și Dumitrescu vor spune să puneți suflet în mâncare, eu vă spun să puneți sare și piper.
Așa că, dragilor, haideți să facem din acest super show, din acest spectaculos Masterchef, un back to the future. MasterChef este vechiul și noul show care va revolționa, din nou, România gastronomică”, a spus Cătălin Scărlătescu, potrivit sursei citate mai sus.

Cu toate acestea, există voci care susțin că acești potențiali jurați ar fi doar o rezervă, iar proiectul real ar fi un altul. Se zvonește că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu ar putea întâmpina dificultăți în a se alătura echipei Pro TV, fiind implicați într-un proces juridic cu Antena 1. Astfel, toate privirile sunt acum ațintite asupra noului sezon al emisiunii „Masterchef”, în așteptarea dezvăluirilor ulterioare și a confirmării oficialilor privind componența finală a juriului.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.