De luni, 5 septembrie, începe un nou sezon din „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Show-ul va fi difuzat duminica, de la ora 20:00, și luni și marți de la ora 20:30. Emisiunea va fi prezentată de Cabral și Adela Popescu. Potrivit informațiilor scăpate în mediul online concurenții sunt mai mereu în conflicte, din cauza condițiilor vitrege de trai, dar și a caracterelor puternice.

Timp de două luni, cele 12 vedete vor simți pe pielea lor, teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate și multe altele. Vedetele vor trebui să trăiască printre șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi și se vor strădui să guste din preparate culinare greu de privit și mirosit, toate astea pentru a câștiga titlu de Rege sau Regină a junglei, se arată pe site-ul stirileprotv.ro.

Suntem chiauni de la diferența asta de fus orar, dar o să ne revenim. (…) După cum bine vedeți suntem în junglă, e o umezeală de Doamne ferește. E nenorocire și niște țânțari…, a declarat Cabral.

Încercăm să ne acomodăm un pic cu fusul orar, că sunt niște ore în minus aici și ne îngrozim efectiv de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Cu unii dintre ei ne știm, cu alții nu ne cunoaștem, urmează să ne întâlnim înainte să intre în tabără, dar vă zicem sincer că nu-i dorești asta niciunui dușman, darămite unui om cu care nu ai nimic de împărțit. E nenorocire.

Au aici chestii cu două, patru, cinci, șase, opt picioare și plus că nu vor mânca, au mai spus cei doi prezentatori, potrivit sursei citată mai sus.

Cele 6 fete care se vor înfrunta oficial pentru marele premiu al show-ului sunt: Lidia Buble, Mara Bănică, Anisia Gafton, Tania Popa, Rux și Opulența și Bia Khalifa. Cei 6 băieți care le dau replica sunt Cristian Mitrea, Paul Diaconescu, Cornel Palade, Răzvan Botezatu, Giani Kiriță și Alex Bogdan. Lidia Buble, o fire mai sensibilă trece prin momente grele în noul show.

Se pare că Giani Kiriță are un conflict dur cu Cristian Mitrea, cei doi fiind foarte aproape de o bătaie fizică. Fostul concurent de la Survivor are un conflict și cu Bia Khalifa, căreia îi atrăge atenția că este prea dezinhibată.

Foto: Wikipedia.org

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.