Sorin Pușcașu a lansat un atac dur asupra Războinicilor

0

Sorin Pușcașu a părăsit competiția Survivor România acum ceva vreme după o accidentare. Acesta a plecat, însă gândul i-a rămas în Republica Dominicană. După ultimele evenimente Sorin a avut o reacție acidă față de toți concurenții de la Războinici.

Ce a spus Sorin despre Războinici?

Sorin Pușcașu a criticat dur pe rețelele de socializare reacțiile lui Andrei, Marius și Albert. Fostul concurent de la Survivor consideră că cei rămași sunt neasumati.

Băi, neasumaților! Vorbiți de voturi strategice în condițiile în care sunteți patru, și o să vină consiliul de eliminare și se schimbă tot. Nu există strategii, ziceți totul pe față, îl votez pe ăla, o votez pe aia că nu-mi place. Dați, frate, totul pe față, falșilor!

Deci uitați-vă puțin, Doamne, nu mai pot! Câteodată mă bucur de ceea ce s-a întâmplat. Păi față-n față vorbiți că voi n-aveți pe cine să votați și votați strategic pentru binele echipei.

Și vă duceți în spate și aruncați de la unul la altul, că de fapt te votez pe tine că ești cel mai slab, și tot felul de de-astea. Fiți, frate, direcți! Fiți asumați! Vă vindeți pe niște voturi. Mai ziceți că sunt eu nebun, că făceam eu strategii, în condițiile în care îmi păsa doar de echupă. Uitați-vă puțin ce se întâmplă aici. Dacă nici acum nu deschideți ochii, am deschis gura degeaba.
Știți ce mi-ar plăcea la consiliul de eliminare? Să iasă Albert favorit iar, că așa e mentalitatea noastră de români, de cazuri sociale și de victimizare, și pe locul doi Maria, și iar o să fie ăștia doi votați (n.r. Marius și Andrei). Nu mai poți frate, cu atâta falsitate, sunt sătul de toți
Și acum apar întrebările, de ce a fost el votat? De falși ce sunteți toți! Nu aveți unul curaj să ziceți adevărul. Ziceți, frate, direct în față: băi, te votez pentru că mi se pare că ești cel mai slab și că te-ai îngrășat și alergi cel mai încet de pe traseu.
De unde atâta falsitate? Sunt sătul de toți. Eu de aia nu mă uit la emisiune de când am venit acasă, de când am văzut că au ieșit câțiva concurenți care erau asumați nu mai merită să te uiți, nu mai ai la ce, a spus Sorin pe Instagram.
Survivor România 2021 este transmis de Kanal D, de joi până duminică, de la ora 20:00.

Foto: playtech.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri