Sorin Pușcașu a acordat un interviu exclusiv pentru kanald.ro în care a vorbit despre experiența trăită în Republica Moldova și ce a însemnat pentru el competiția Survivor. Totodată, acesta a afirmat că de la întoarcerea în țară, au fost numai reacții pozitive, iar copii îl opresc pe stradă pentru a face poze cu el.

N-a existat nici măcar o persoană să se ia de mine de când am plecat din Dominicană, ba din contră, toata lumea e fericită când mă vede. Sunt foarte mulți copii care vin și îmi sar în brațe.

Chiar am avut o experiență cu o fetiță de vreo 5 ani care m-a văzut de peste drum și a început să alerge către mine și mi-a sarit în brațe de zici că era copilul meu. M-a strâns de gât și mi-a pus picioarele la brâu de nu imi mai dădea drumul. Am mai avut o experiență amuzantă, eram într-un supermarket, se tot fofila pe lângă mine un copil de vreo 12 ani și nu înțelegeam de ce.

La un moment dat vine mama lui și mai avea o surioara mai mică. Mama lui ma roagă să fac o poză cu fiul ei pentru ca a zis că îi place foarte mult de mine. I-am zis da, cum să nu, l-am intrebat cum îl cheamă, am început să facem poze împreună…și între timp îl întreabă surioara lui; dar cine este asta?!” N-am mai putut sa fac poza…, a declarat Sorin Pușcașu, pentru sursa citată mai sus.
albert oprea survivor 4 crop 1620128762

Sorin Pușcașu a mărturisit de ce nu l-a suportat pe Albert

În ceea ce priveşte relația cu coechipierul Albert, acesta nu a fost una bună, însă Sorin a recunoscut că nu a fost ceva personal ci se gândea doar la binele echipei.

Eu, dacă am facut ceva în acea competiție, în acea emisiune, am făcut-o pentru că deranja echipa, nu pe mine. Se facea sau se întâmpla să facă ceva el sau altcineva care deranja echipa. Eu nu am nimic cu el personal, nici n-o să am, așa că dacă o fi să ne întâlnim vreodată, nu am nicio problemă.

Am ceva cu persoanele care nu s-au luptat cu mine față în față și s-au luptat pe la spatele meu atunci când eu eram în competiție și nu mă puteam apara. N-am nicio problemă să ies cu el, însă nu avem nimic în comun, iar dacă vom ieși mai mulți și va fi și el acolo, nu am nicio problemă pentru că și în competiție sunt foarte multe chestii pe care le făceam împreună în camp, îmi cerea ceva și îi dădeam și invers…, a adăugat Sorin Pușcașu.
Foto: libertatea.ro și wowbiz.ro
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.