După cinci luni petrecute în condiții dificile în jungla dominicană, Sorin Pușcașu și Robert Moscalu au ajuns până în ultima săptămână a competiției Survivor All Stars, însă au fost eliminați cu un pas înainte de finală. Aceștia au venit ca prieteni în platoul emisiunii „La Măruță”, unde au împărtășit experiențele lor și au vorbit despre câștigătorul competiției, Zannidache.

O aventură de neuitat pentru Sorin Pușcașu și Robert Moscalu

Pușcașu și Moscalu au povestit despre provocările întâlnite în jungla dominicană, de la lipsa hranei și condițiile meteo vitrege, până la probele fizice solicitante și tensiunile interpersonale.

”Nu i-am reproșat lui Zanni nimic nici când a folosit acel simbol, acel simbol l-a folosit foarte bine. Reproșul nostru a fost ulterior cu voturile pe care el le-a făcut. Dar nici acolo nu poți să îi reproșezi sută la sută. E un regulament și a mers exact ca să îi meargă lui bine. Dar ne gândim că ajungem și acasă și poate am avut niște prietenii înainte și poate tu în competiția asta mi-ai arătat adevărata ta față, ți-ai dat la o parte onoare, demnitate și am ajuns acasă și normal că ne dăm și noi la o parte, că nu pot să țin un astfel de om lângă mine. Eu nu m-am dus pentru trofeul ăla, trofeul ăla se duce. Banii se duc”, a spus Sorin Pușcașu în emisiune la Cătălin Măruță.

Relația cu Zannidache

Cei doi au vorbit deschis despre Zannidache, câștigătorul sezonului Survivor All Stars, descriindu-l ca pe un competitor redutabil și o persoană cu un caracter puternic.

”Știți care e problema? Zanni venea și îmi spunea, băi, eu nu merit, eu merit în finală?! Băi, meriți în finală. Ești, din punct de vedere sportiv, printre cei mai buni. Nu cel mai bun, că să nu uităm că două luni de zile nu prea a fost bun pentru că eu eram peste el. Nu vreau să…Sunt modest, dar na…Și i-am spus, da, băi frate, ești bun, dar trebuie să îți cari crucea. Tu m-ai băgat pe mine și pe Delea la vot când noi nu meritam. Topul ăla în care tu zici că vrei să ajungi departe, de ce ne-ai băgat.Că, domne, nu ieșeai”, a spus Robert Moscalu.

Pușcașu și Moscalu au recunoscut că, deși au fost dezamăgiți de eliminarea lor înainte de finală, au un mare respect pentru Zanidache și pentru toți concurenții care au ajuns atât de departe.

Planuri de viitor

Cei doi prieteni au discutat și despre planurile lor de viitor, menționând că intenționează să se implice în proiecte comune și să profite de expunerea pe care le-a adus-o participarea la Survivor.

Apariția lui Sorin Pușcașu și Robert Moscalu la emisiunea „La Măruță” a oferit o perspectivă valoroasă asupra vieții în jungla dominicană și a competiției intense de la Survivor All Stars. Deși nu au ajuns în finală, cei doi au câștigat inimile telespectatorilor prin determinarea și camaraderia lor. Experiența lor la Survivor rămâne una de neuitat, iar viitorul se arată promițător pentru acești doi aventurieri curajoși.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.