Zanni, proaspătul câștigător al show-ului Survivor All Stars, s-a întors în România cu trofeul și marele premiu, dar și cu o experiență de viață inedită. Însă, bucuria sa a fost umbrită de un scandal de proporții care a izbucnit în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost invitat să își împărtășească povestea.

Scandalul lui Zanni cu Cristi Mitrea

Prezența dublului câștigător Survivor în emisiunea lui Cătălin Măruță a fost marcată de un conflict aprins cu Cristi Mitrea, asistentul lui Măruță. Mitrea, care l-a criticat în repetate rânduri pe acesta în fața telespectatorilor, a declanșat un nou scandal prin comentariile sale dure. Trapper-ul nu s-a putut abține și a decis să îi răspundă direct lui Mitrea, ceea ce a dus la o ceartă de zile mari în fața camerelor de filmat.

Conflictul dintre cei doi a început când Mitrea a sugerat că Zanni nu are o „bună creștere”, deoarece nu i-ar fi dat mâna și nu s-ar fi uitat în ochii lui. Această remarcă a stârnit imediat reacția lui Zanni, care a replicat ferm, începând astfel o dispută intensă.

„Nu îmi place caracterul lui, cum se exprimă și se comportă cu oamenii. Trăiești în bula ta și crezi că nimeni nu are dreptul să-și exprime părerea. Jumătate din oamenii de acasă nu te plac”, a declarat Mitrea în cadrul emisiunii.

„Nu ai niciun fel de bun-simț, nu ești cizelat deloc și mi s-ar părea normal ca un om care a trecut prin câte ai trecut tu să fie mai bun”, i-a mai reproșat Mitrea.

„Când vreodată te prefaci să stai drept în fața oamenilor și vorbești tu despre mine, ca și când tu ești la poarta Raiului. (…) Dacă eu eram prieten cu tine sau vecinul tău când ai lovit-o pe femeia aia, eu te pedepseam pe tine”, a spus Zanni.

„Pe cine?”, a adăugat Mitrea.

„Ce caută ăsta liber în societate să-mi vorbească mie de mitocănie? Tu te auzi? Eu sunt vocea femeilor din lumea asta, tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? De unde știu? Știe toată lumea”, mai spune Zanni.

Ce a anunțat Zanni, după ce a câștigat Survivor All Stars

Discuția despre Andrei Ciobanu

O altă temă controversată a fost comportamentul lui Zanni față de Andrei Ciobanu, un alt concurent de la Survivor. Mitrea l-a acuzat pe acesta că l-ar fi jignit pe Ciobanu, numindu-l „câine”. Faimosul a explicat că această comparație nu a fost menită să jignească câinii, ci să sublinieze lipsa de loialitate a lui Ciobanu, care a trecut de la o echipă la alta, fiind la un moment dat atât la Faimoși, cât și la Războinici.

”Ce a zis Zanni?! Că s-a tăiat la montaj! Cum poți să spui treaba asta? (…) S-a spus că am fost cal troian! Cum poți să spui treaba asta!? (…) Eu nu mi-am dorit să merg în altă echipă! Două nopți nu am dormit! (…) Nu era logic să zic să câștige un Faimos când am plecat de la Faimoși? Nu era normal, logic, m-am atașat de ei? Este loial față de competiție! După m-am întors acasă. (…) Eu am jucat fair-play față de fiecare echipă.

Am disperat cu sportivitatea! Survivor e un joc de supraviețuire! Cum poți să zici mereu sportivitate?(…) Cum poți să vii, Zanni, e un concurs sportiv… (…) Ce ține de social, demnitate, nimic, zero!

Totdeauna o să trăiesc cu regretul că aș fi putut fi un om mai bun. Tot ce am făcut în competiție am făcut cu gândul la tatăl meu, la soția mea, la copilul meu. (…) Eu nu am vrut să mă implic în certuri, am fost doar provocat.

Zanni pas cu pas, totul a fost jucat. Uneori aveam impresia că el comunică cu cineva de acasă, așa era totul”, a replicat Andrei Ciobanu în emisiune la Cătălin Măruță.

Tensiunile au crescut când Zanni l-a acuzat pe Cristi Mitrea de comportamente reprobabile, inclusiv violență împotriva unei femei. Aceasta acuzație a amplificat conflictul, transformând schimbul de replici într-un scandal de proporții. Lucrurile nu s-au liniștit nici în spatele camerelor de luat vederi unde discuțiile au continuat.

Revenirea lui Zanni în România, după câștigarea Survivor All Stars, a fost marcată nu doar de triumf, ci și de controverse. Disputa cu Cristi Mitrea în emisiunea lui Cătălin Măruță a scos la iveală tensiuni și animozități mai vechi, evidențiind provocările pe care le înfruntă Zanni nu doar în competițiile sportive, ci și în viața publică. Deși triumful său la Survivor este incontestabil, drumul său continuă să fie presărat de provocări și conflicte.

Foto: fanatik.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.