Luni seara, Universitatea Craiova și Rapid au încheiat cu un scor de 1-1 în etapa a 29-a din SuperLiga României, oferind un spectacol intens în Bănie. Cu toate acestea, remiza a fost umbrită de un eveniment nefericit pentru fotbalistul Ștefan Baiaram, care a suferit o fractură la piramida nazală în urma unui incident din minutul 80 al partidei. Acesta va trebui să poarte mască doi ani.

Într-o postare ulterioară, Universitatea Craiova a dezvăluit că Ștefan Baiaram a fost operat și va fi nevoit să joace cu o mască de protecție, similară celor purtate de jucători precum Manuel Neuer sau Victor Osimhen. Fractura a survenit în urma unui duel aprig cu Alexandru Albu, în timpul unei lovituri libere pentru gazde. Ștefan Baiaram a sărit la cap, a interacționat cu mingea și, din păcate, a suferit o accidentare serioasă în contactul cu adversarul.

„Lovit violent la scorul de 1-1 de către fotbalistul Rapidului, Alexandru Albu, Ștefan Baiaram este nevoit ca, pentru o perioadă lungă de timp, să poarte o mască de protecție după modelul celei folosite de Manuel Neuer. Diagnostic: Fractură cu deplasare la nivelul piramidei nazale”, a transmis Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru s-a contrazis cu Ion Crăciunescu

Într-un alt context, tensiubea atmosferei a continuat și în afara terenului. Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, și Ion Crăciunescu, fost arbitru FIFA, au avut un schimb aprins de cuvinte în cadrul emisiunii Fotbal Club. Rotaru a contestat decizia de acordare a unui penalty în favoarea Rapidului, susținând că nu a fost justificată intervenția lui Screciu asupra lui Krasniqi, descriind situația ca fiind un duel „umăr la umăr”.

Însă, Ion Crăciunescu nu a ezitat să contracareze, concluzionând că Rotaru nu înțelege cu adevărat semnificația unui duel „umăr la umăr”. Astfel, dialogul tensionat dintre cei doi a adăugat și mai mult picanterie în peisajul fotbalistic românesc, dezvăluind perspective diferite asupra evenimentelor din timpul meciului.

Mihai Rotaru: ”Baiaram este cu nasul spart! La ei este ușor de dat penalty, iar la noi este greu de dat? Este o fază identică, la care nimeni nu a comentat atunci. În acel moment am fi avut un penalty la 1-1. Din punctul nostru de vedere, la primul este exclus să dai penalty.

Nu a fost ofsaid, dar acolo este o luptă corp la corp. Screciu i-a dat patru metri în față atacantului de la Rapid și a venit într-o luptă corp la corp. Ce ar fi trebuit să facă, să se dea la o parte, să nu joace mingea? Nu l-a lovit peste picioare, a fost o luptă umăr la umăr!”

Ion Crăciunescu: ”Domnule Rotaru, dumneavoastră știți cum este lupta umăr la umăr?”

Mihai Rotaru: ”Nu vreau să discutăm acum, domnule Crăciunescu, pentru că avem cu totul și cu totul alte opinii.”

Ion Crăciunescu: ”Bine, nu am arbitrat cât dumneavoastră și poate de asta. Am înțeles! Când aveți meditații? Vreau să mă înscriu și eu la dumneavoastră. Haideți, că ați devenit specialist așa peste noapte. Am ceva eu cu dumneavoastră sau cu Universitatea Craiova?”, potrivit digisport.ro.

În final, remiza cu Rapid și accidentarea lui Baiaram aduc noi elemente de interes în SuperLiga României, întărind convingerea că acest sezon se anunță plin de provocări și surprize.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.