Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a făcut publică dorința sa de a-l aduce înapoi la echipă pe Florin Tănase, în prezent la Al-Okhdood în Arabia Saudită. Florin Tănase are un salariu considerabil acolo, însă Becali și-a exprimat deschis intenția de a-l readuce pe atacant la gruparea „roș-albastră” începând din vară.

Într-o declarație pentru Fanatik, Gigi Becali a afirmat: „Da. Așa vreau eu, dar nu știu dacă vrea el sau poate el, pentru că are salariu mare acolo. Eu așa vreau! Să îl aduc din vară.” Finanțatorul a subliniat că, deși dorința lui este clară, nu cunoaște în totalitate poziția lui Tănase în privința acestui transfer.

Florin Tănase vrea din nou să joace pentru FCSB

Florin Tănase, în replică, a declarat că nu ar refuza o revenire la FCSB, dar a menționat că va analiza și alte oferte care i se vor prezenta la finalul sezonului în curs. Despre FCSB, Tănase a spus: „(FCSB e deja campioană? n.r.) Doamne ajută, e greu să îi mai ajungă cineva. Joacă bine, e singura echipă care joacă. Mi-e dor, dar ce să faci, mai am aici contract până în vară. Țin legătura cu nea Gigi mereu, să vedem în vară ce oferte voi avea. Eu am o convenție cu dânsul. Rămâne să vedem din vară. Nu aș spune nu, e vorba de echipa mea de suflet,” conform sportpesurse.ro.

Actualmente, Florin Tănase este sub contract cu Al-Okhdood, o echipă aflată pe locul 13 în prima ligă din Arabia Saudită. Contractul său expiră la finalul sezonului, dar există o opțiune de prelungire în cazul în care echipa evită retrogradarea.

Chiar dacă Tănase nu a avut același succes în Arabia Saudită ca la FCSB, Gigi Becali speră să-i ofere un motiv suficient pentru a reveni la echipa care îi este apropiată sufletește. În prezent, Tănase a marcat două goluri și a oferit două assist-uri pentru Al-Okhdood în acest sezon, unde se confruntă cu un stil de joc diferit față de cel din România

Cu această situație, întrebarea rămâne: va accepta Florin Tănase oferta și se va întoarce să-și continue cariera fotbalistică la FCSB în vară? Rămâne de văzut cum se vor desfășura negocierile și ce decizie va lua internaționalul român.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.