Ștefan Ciuculescu, de la Survivor, este pe val în echipa faimoșilor, după ce la ultimul consiliu de eliminare a fost votat favoritul publicului. Imediat, Zannidache a reacționat și s-a arătat surprins de faptul că nu mai este el cel mai iubit de spectatori.

Ba mai mult, după ce Ștefan l-a propus pentru eliminare pe Cosmin, acesta a fost făcut huligan de Zanni, care i-a declarat război total.

Ștefan a venit la Survivor împins de prietena lui Alexandra, cu care s-a certat înainte de plecare. La ultimul joc de comunicare, acesta a aflat că iubita lui este încă alături de el.

Toți sunt lângă mine, și ai tăi, și Alexandra și toată lumea! Să fii acolo cuminte și să ai grijă și să fii bun, i-a transmis un prieten lui Ștefan.

Faimosul a fost foarte emoționat, fiindcă la plecare cei doi s-au despărțit efectiv renunțând la relația de iubire.

Este vorba despre o persoană care, 6 luni de zile, a fost lângă mine zi de zi. Este vorba de Alexandra, fata cu care am avut o relație până în momentul în care să vin în această competiție. Am avut niște discuții și sper ca după ce mă întorc să îmi doresc să stăm amândoi la aceeași masă pentru că avem multe lucruri de spus.

Sentimentele sunt pentru că m-a susținut și a fost lângă mine într-unele dintre cele mai grele momente din viața mea, de când joc fotbal. Este vorba de fata care a fost lângă mine în ultimele șase luni de zile, fata care m-a susținut și, mai ales, fata care m-a susținut să vin aici și mi-a spus să încerc, a spus Ștefan Ciuculescu despre iubita lui la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D.

Cine e iubita lui Ștefan Ciuculescu, de la Survivor

Alexandra este o tânără frumoasă, brunetă, care are legătură cu lumea sportului. Totuși, aceasta nu practică la nivel de performanță, potrivit wowbiz.ro.

Relația dintre Ștefan și Alexandra pare a fi una puternică, care va fi reluată când faimosul va reveni acasă.

Foto: tvmania.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.