Update – Cucu este ultimul concurent eliminat de la Survivor România. Totodată, prezentatorul Dan Pavel a anunțat că show-ul intră în linie dreaptă, iar echipele se vor unifica și se va intra la individual. În mod normal, competiția ar trebui să nu mai dureze mai mult de câteva săptămâni.


Update – Culiță a fost propus pentru eliminare alături de Sebastian. În această seară, se va vedea cine este favoritul și cine va pleca acasă din echipa Faimoșilor. Totodată, în echipă Războinicilor Albert este întrebat de Maria dacă întra-devăr o place cu adevărat.


Update – După primul joc de eliminare câștigat de războinici lucrurile au degenerat rapid la faimoși. Raluca a fost prinsă cu minciuna de către Ștefan și Culiță, iar Zannii se face că plouă și nu știe nimic. Sebastian a fost propus pentru eliminare. La cel de-al doilea joc de eliminare, tensiunea este la cote maxime în echipă faimoșilor. De cealaltă parte, războinicii au o șansă mare să câștige și cel de-al doilea joc de eliminare, însă Adelina care este cel mai slab jucător creează ceva tensiuni în echipă.


Update – La primul joc pentru imunitate, din această săptămână, lucrurile degenerează în echipa faimoșilor, iar Cucu se ia la ceartă cu Ștefan. Potrivit zvonurilor de pe rețelele de socializare, se pare că războinicii câștigă jocul pentru imunitate, însă nu este ceva sigur.


Știrea inițială

Scandal monstru în echipa faimoșilor la Survivor România 2021. De data aceasta Raluca și Culiță și-au aruncat cuvinte grele, iar Raluca i-a aruncat cu nisip în față lui Culiță. După mai multe contre, Culiță i-a spus că este falsă și lucrurile au degenerat.

Esti singura persoana care imi spune ca sunt fake, ok?, a replicat Raluca și i-a aruncat cu nisip în față lui Culiță.

Da? Ia, uite-i…Ce e asta, de ce ești așa țărancă? Ce-i comportamentul ăsta de mahala, femeie?, a replicat Culiță.

Starea de spirit pe banca faimoșilor a degenerat rapid și au început criticile din toate părțile.

Cucu: Raluca este o informatoare foarte bună, ea tot timpul stă după copaci să asculte chestii și după aia să le spună puțin deformate. Adică face telefonul fără fir.

Zanni: Cu Elena în alte chestii în care s-au mai întâmplat discutii de amenintari…e, când a făcut Stefan, n-a mai fost.

Cucu: Sunt neasumati.

raluca dumitru

Albert și Maria se plac

În echipa războinicilor Cupidon și-a făcut apariția. Albert a fost surprins în tandreturi cu Maria. Acest lucru nu este văzut cu ochi buni de Adelina.

maria si albertAdelina: Simbioza asta dintre ei funcționează. Adică Maria stă liniștită că Albert n-o s-o voteze, Albert are și el pe cineva acolo seara lângă el.

Albert: Cred că încearcă și ea un mic conflict cu mine, pentru că eu sunt favoritul publicului si eu am cea mai mare putere din partea publicului.

Foto: wowbiz.ro și playtech.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.