Survivor 2023 va avea două jocuri de imunitate și noi concurenți

0

Survivor România vine cu noi surprize pentru concurenți. Daniel Pavel a anunțat că de acum înainte vor fi câte două jocuri de imunitate pe săptămână. Drept urmare, există posibilitatea ca la eliminare să fie propuși concurenți atât din tabăra Războinicilor, cât și din cea a Faimoșilor.

Miza este mare, tensiunea crește, iar jocul trece la următorul nivel, când cel mai tare reality show primește și mai multă adrenalină. De acum, ai și mai mult spectacol! De săptămâna viitoare, trebuie să arătați zi de zi că aveți ce trebuie ca să rămâneți în concurs, să vă adaptați imprevizibilului la fiecare pas și să luptați de două ori pentru imunitate. Astfel, luni avem un joc de imunitate și un consiliu. Marți, din nou jocul de imunitate, urmat de un al doilea consiliu de nominalizare, iar miercuri vedem cine rămâne pe insulă și cine pleacă acasă, a anunțat Daniel Pavel.

În mod normal, în perioada următoare, în tribul Faimoșilor ar trebui să fie adus un nou concurent în locul lui Jorge. Sunt șanse mari ca unul dintre noii concurenți sa fie Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu. Acesta este și el luptător la fel ca tatăl lui.

Potrivit zvonurilor, în Republica Dominicană ar putea ajunge încă un concurent, o fată, în echipa Războinicilor, pe nume Anca, iar în tabăra Faimoșilor ar urma să apară Dinu Maxer și Anna Lesko sau Nicoleta Nucă.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri