Lucrurile se complică la Survivor, pentru prima dată în istoria show-ului din România. Un joc a fost oprit și nimeni nu a câștigat premiul, fiindcă devenise practic o luptă fizică. Totodată, Bianca Patrichi l-a acuzat pe DOC de atingeri indecente. Acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată, până acum.

Update 16.03 – DOC a fost eliminat de la Survivor. Acesta a primit cele mai puține voturi din partea publicului și a fost trimis acasă. După ce s-au terminat filmările acesta a avut o reacție incredibilă, și-a cerut scuze tuturor celor cărora le-a greșit.

Sunt extrem de liniștit că treaba asta s-a terminat. Tumultul sufletesc a fost de nesuportat în ultimele două săptămâni și nu mai știam să fac față. Vă mulțumesc pentru decizia asta și sunt pe deplin liniștit“, a spus Doc.


Update 15.03 – După ce au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate, Războinicii au propus și ei trei concurenți pentru eliminare. Echipa a hotărât ca Alin Chirilă să fie propus pentru a pleca acasă, în timp ce purtătorii de coloane de imunitate Danu Ursa și Andreea Moromete i-au votat pe Luciana și și Robert. Cele mai mari șanse să plece acasă le are însă Luciana, dar publicul este suveran și el va decide.


Update 14.03 – După ce au pierdut primul joc de eliminare, Faimoșii se ceartă între ei la greu. Ionuț Iftimoaie, DOC și Ada Dumitru au fost propuși pentru eliminare. După ce revin în camp, DOC și Ada Dumitru se ceartă la cuțite.


În tabără, Faimoșii trăiesc într-o tensiune maximă DOC, Kamara, Remus Boroiu și acum Bianca Patrichi sunt în centrul atenției. De cealaltă parte, în camp-ul Războinicilor Alin Chirilă și Andreea Moromete nu mai sunt văzuți cu ochi buni de colegi.

Primul joc de imunitate va fi va fi și jocul de captivitate și va fi un război în toată regula și nimeni nu se va mai menaja. Daniel Pavel a atras, însă, atenția să fie respectate regulile și să existe sportivitate. Practic echipa care câștigă va avea dreptul să ia un membru al trupei învinse în captivitate.

Foto: showblitz.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.