Așa ceva nu s-a întâmplat în niciun sezon de Survivor România. Acuzații fără precedent lansate de Bianca Patrichi asupra lui DOC. Aceasta a mărturisit că în timpul unui joc DOC s-a frecat sexual de ea. Imaginile nu au fost publicate la televizor, însă pe Voyo sunt câteva cadre suspecte.

La jocul pentru recompensă, cu hamurile, nu mai știu la cine stăteam să mă uit, să încurajez… și stăteam așa (n.r. aplecată). Așa stăteam. Na, nu știu, stăteam jos, acolo, și vorbeam.. Și l-am simțit cum se freacă de mine, pe DOC, le-a mărturisit Bianca Patrichi colegilor Mihai Zmărăndescu și Ștefania Stănilă.

bianca patrichi si doc survivor 585x1024 1

Bianca Patrichi dezamăgită de DOC

La Consiliul de eliminare, Bianca Patrichi a mărturisit că este dezamăgită de atitudinea lui DOC față de ea, mai ales după ce a râs de prestația ei pe traseu la jocul de imunitate.

„Am fost și încă sunt afectată de jocul ăsta și mi-au zis colegii că DOC râdea. Mi se pare foarte urât. Mă doare pentru că am crezut că e altfel, dar nu este. Faptul că ea (Crina) se înțelege foarte bine cu DOC… nu am nicio problemă. Slavă Cerului! Două luni l-am susținut și am stat lângă DOC. Mi-a plăcut, l-am admirat, toate pe pozitiv pentru el. Chiar și atunci când restul grupului nu era de acord, a spus Bianca la finalul jocului.

Reacția lui DOCa venit imediat: „Nu ați pomenit ce vipere am! Doamne, incredibil ce au țesut fetele astea”.

„Bianca este tot timpul pupată de Doc, tot timpul, tot timpul. Și fizic, și moral, și cum vrei tu”, a dezvăluit Remus. „Dar în ce sens, zice că e bună pe traseu?”, a spus Carmen. „A fost o conexiune de la început. Ajung să cred că este influențată de DOC”, spune și Ștefania, iar Remus a continuat dezvăluind: „Nu a fost o conexiune, așa face și cu Crina acum”, potrivit libertatea.ro.

Foto: libertatea.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.