Survivor România începe pe 16 ianuarie la Pro TV. Show-ul va transmis duminica de la ora 20:00 și luni și marți de la ora 20:30. Din nefericire, emisiunea va fi difuzată doar 3 zile pe săptămână, ci nu 4 zile ca la Kanal D.

Update

Bătaie generală la Survivor. La ultimul joc din această săptămână Faimoșii și Războinicii s-au luat la bătaie. Se pare că unul dintre concurenții va fi eliminat, fiindcă a lovit pe cineva și din câte se poate observa acela ar putea fi Blaze.

Pentru el, Survivor România se termină acum și aici, pe acest nisip fierbinte dominican, anunță Daniel Pavel la Pro TV.

Update

Primul joc de la Survivor România 2022 a fost câștigat de echipa Războinicilor, cu 10-8. După ce au ajuns pe insula lor Faimoşii au început să aibă discuții contradictorii. Roxana Ciuhulescu are o mică ceartă cu Cătălin Zmărăndescu, iar CRBL consideră că unele persoane nu fac nimic.

In această seară la jocul pentru imunitate, lucrurile se complică și totul este mai greu. Din câte se pare sunt șanse mari ca echipa Faimoșilor să piardă iar și primul propus pentru eliminare să fie o vedetă.


Știrea inițială

Concurenții au ajuns în Republica Dominicană și deja au început jocurile. Faimoșii și Războinicii se luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Așadar, din echipa Războinicilor fac parte: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Faimoșii care merg în Republica Dominicană sunt: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

În primul joc totul e pe viață și pe moarte, recompensa fiind imensă. Se pare că Andreea Tonciu este o surpriză plăcută, având o fire razboinica.

Site-ul digilive.ro vă va ține la curent cu ultimele noutăți de la Survivor. Veți putea vedea tot ce se întâmplă în fața și în spatele camerelor de filmat.

Foto: survivor.protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.