Survivor România 2022 a început la Pro TV. Show-ul a fost un adevărat succes în prima ediție, iar concurenții s-au ridicat la înălțimea momentului așteptat, de atâta timp, de spectatori. Primul joc a fost pe viață și pe moarte, premiul pus în joc fiind foarte important.

Update

Daniel Pavel a anunțat că Liviu Mihalca este descalificat după ce a cerut să plece acasă, fiindcă nu mai poate rezista fizic și psihic.

La finalul jocului, pentru coșul cu fructe câștigat de Războinici, din nou, a fost un scandal monstru pornit de Blaze și TJ Miles. Cele două echipe și-au aruncat cuvinte grele. În ceea ce privește Consiliul de eliminare, publicul a votat ca Xonia să plece acasă. La final, aceasta nici nu a salutat-o pe Elena Chiriac, cea care a propus-o pentru eliminare și nici pe Roxana Ciuhulescu.

Xonia, ai arătat că poți să-ți ajuți echipa, că vrei! Ai intrat în acest consiliu de eliminare cu un zâmbet. Pentru toate acestea îți spun: Rămas-bun și succes în toate proiectele tale. Ai arătat că ești o supraviețuitoare chiar dacă tu părăsești prima competiția, i-a spus prezentatorul Daniel Pavel.


Update

Cel de-al doilea joc de la Survivor a fost câștigat tot de Războinici. Lucrurile se complică pentru echipa Faimoșilor care nu își găsește ritmul.

După pierderea imunității, Xonia, Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu sunt nominalizați pentru eliminare. Cele mai mari șanse să plece acasă le are Cătălin Zmărăndescu, după ce a intrat în conflict cu mai mulți membri ai echipei sale, însă publicul va decide în final.

Cu toate acestea Otilia Bilionera a pus ochii pe Războinici, in special pe doi băieți, pe care îi consideră frumoși foc.

Eu m-am uitat la Războinici. Sincer, nu prea am analizat băieții. Sunt doi băieți frumușei acolo, așa, care par mai în formă și hotărâți. M-am uitat așa la fete și le-am văzut așa cam micuțe, ceea ce-i bine pentru mine. Adică suntem așa, cam la același nivel. Bine, eu cum sunt cârcotașă, mă uitam dacă au celulită, dacă n-au…, a declarat Otilia.


Știrea inițială

Așa cum era de așteptat, toată lumea a fost liniștită la început, însă cu toate acestea au fost mici „înțepături” între Faimoşi și Războinici. Sigur, în perioada următoare, lucrurile vor lua amploare și vor apărea discuțiile contradictorii.

FB IMG 1642359291090

La primul joc, Ana de la Războinici a avut un moment de tensiune cu coechipierii, când a fost timpul să se facă alegerile. Aceasta a vrut să-și impună punctul de vedere.

Eu asa cred ca trebuie făcut. Nu mă interesează ce credeți voi, a afirmat Ana la momentul respectiv.

Totodată, TJ Miles de la Faimoşi a avut un schimb de replici toată echipa Războinicilor. Acesta era nemulțumit de felul cum „inamicii” s-au bucurat.

Zmărăndescu a avut un schimb de replici cu Roxana, care voia să mai doarmă, a douazi dimineața.

Primul joc, la Survivor, a fost câștigat de echipa Războinicilor, cu 10-8, reușind să obțină instrumentele atât de necesare pentru a-și construi cabana.

Foto: Facebook.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.