Campania de toamnă DIGI Days aduce vești excelente pentru clienții existenți ai DIGI RCS & RDS, recompensându-le loialitatea cu o ofertă specială. Cei care au deja servicii DIGI vor beneficia de reduceri semnificative la abonamentele lor, atât pentru servicii noi, cât și pentru extraopțiuni TV sau upgrade-uri.

În perioada 9 octombrie – 15 octombrie, clienții actuali care aleg să își porteze numerele de telefon în rețeaua DIGI vor primi o reducere de 50% din valoarea abonamentului lor. Astfel, pachetul Nelimitat, care include date mobile și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale în SUA, Canada și UE, poate ajunge la doar 2,5 euro/lună în primele 6 luni.

Pentru abonații existenți care optează pentru serviciul de internet fix Fiberlink cu o viteză de 500 Mbps, costul lunar este de doar 15 lei (TVA inclus), iar pentru Fiberlink 1000 Mbps, prețul este de 20 lei (TVA inclus). De asemenea, utilizatorii care aleg extraopțiuni TV sau upgrade-uri vor beneficia de reduceri suplimentare, cu tarife lunare reduse cuprinse între 13 lei și 15 lei (TVA inclus), în funcție de configurația pachetului ales.

Oferta DIGI Days este disponibilă exclusiv online și se adresează clienților care dețin cel puțin un serviciu instalat și doresc să adauge servicii noi din portofoliul DIGI sau să treacă la pachete superioare. Reducerea se aplică numai pentru serviciile și extraopțiunile TV adăugate în această perioadă și este valabilă doar pentru contractele cu durata de 24 de luni.

Clienții interesați pot accesa oferta direct de pe site-ul DIGI.ro sau din „Contul meu”, secțiunea „Serviciile mele”, selectând serviciul nou sau pentru care doresc să facă upgrade, precum și extraopțiunile TV dorite.

Este important de menționat că promoția nu se aplică echipamentelor cumpărate și nu se poate cumula cu oferta de achiziționare în rate a telefoanelor.

Mai multe informații despre RCS & RDS

Grupul DIGI, liderul pieței de telecomunicații din România, oferă servicii de televiziune prin cablu și satelit de tip DTH, internet fix, telefonie și date mobile, precum și telefonie fixă. Cu peste 5,4 milioane de conexiuni mobile la data de 30 iunie 2023, DIGI a devenit rețeaua preferată pentru portare în țară.

Grupul DIGI operează și în Spania, Italia și are planuri de lansare a serviciilor electronice în Portugalia și Belgia. Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente ale DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație, oferind o gamă diversificată de conținuturi radio și TV, inclusiv sport, știri, filme, documentare și muzică. Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite de DIGI, puteți accesa site-ul DIGI.ro.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.