Un bărbat din Buzău, Nițu Robert Gabriel, supranumit Activistul buzoian, a fost bătut în această cu polițiștii după ce acesta a încercat să prezinte publicului și autorităților comercializarea ilegală a puilor vii, după ce ANSVA a interzis comerțul cu păsări vii, excepție făcând fermele autorizate, relatează buzoienii.ro.

Bărbatul a început să filmeze în timp ce conducea și încerca totodată să scape de un grup de vânzători de pui și găini din Săpoca. Nițu Robert Gabriel vorbea cu poliția la telefon când a fost blocat în trafic și apoi atacat de vânzători. I-au spart geamul mașinii și l-au lovit, apoi a reușit să scape.

Ulterior, acesta a dat de un echipaj de poliție la Cernățești și, cu toate acestea, când oamenii legii au oprit mașinile agresorilor, aceștia au reușit să ajungă din nou la Nițu Robert Gabriel, care era în propriul autovehicul, și l-au lovit dintr-o parte și din cealaltă.

M-au urmărit și blocat în trafic, 6 autoturisme, precum în filmele de acțiune, doar în Columbia se mai întâmplă așa…Dacă nu reușeam să fug, mă omorau de față cu polițiștii!, a spus pe filmare Nițu Robert Gabriel.

A reușit din nou să fugă și în cele din urmă a fost adăpostit într-un sediu al poliției, moment în care și agresorii au fost reținuți.

politisti Buzau”Conflict verbal în zona Cernătești – Săpoca între un buzoian și doi localnici. Buzoianul a plecat cu mașina, dar a fost urmărit în trafic de cei doi localnici. După câteva șicanări în trafic, a urmat un conflict fizic între cei trei.”- se arată în comunicatul IPJ Buzău.

Foto: stiridinsursebuzau.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.