Șerban Huidu trece prin momente dificile după ce a hotărât să nu mai prezinte Cronica Cârcotașilor. Decizia nu a fost una ușoară, mai ales fiindcă emisiunea se identifica și cu numele său. Anul acesta se împlinesc 21 de ani de la prima ediție a show-ului care a intrat la inimile românilor.

Potrivit zvonurilor de pe piață Șerban Huidu are mari probleme financiare. Pandemia de coronavirus și-a pus amprenta pe veniturile acestuia, scăzând drastic în ultima perioadă. Cu toate acestea, prezentatorul va rămâne în cadrul echipei care realizează emisiunea „Cronica Cârcotașilor”, ocupându-se de crearea textelor.

Pentru toamnă am decis să fac un pas un spate. Cred că în cei 21 de ani am demonstrat tot ce era de demonstrat pe micul ecran. Rămân, evident, în spatele camerelor de luat vederi, alături de întreaga echipă. Cronica Cârcotaşilor este mai mult decât copilul meu de suflet. Mă întorc acolo de unde am început, la creaţie. La debut am vrut sa scriu doar textele. Dar, fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era înţeles de nimeni, am decis să vin în faţa camerei şi să fac și pe prezentatorul.

Apoi, în 2015, când am revenit la prezentarea emisiunii, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. Jumătate din echipa plecase şi soluţiile de înlocuire nu funcţionau corespunzător. Astăzi, situaţia este cu totul alta. Am pregătit o echipă de nota 10 în care am toată încrederea. Iar eu voi fi tot timpul parte din echipă, a anunțat Şerban Huidu, conform PaginadeMedia.ro.

Serban Huidu 1

De ce s-a retras Șerban Huidu de la Cronica Cârcotașilor?

Șerban Huidu a decis ca să nu mai prezinte Cronica Cârcotașilor. Se pare că aceasta are mari probleme financiare și a hotărât să le rezolve. Potrivit datelor financiare, firma sa a avut în 2019 un profit de aproximativ  401.229 lei.

Cu toate acestea, datele arată că a înregistrat și pierderi în valoare de 753.686 lei. Trebuie specificat că Șerban Huidu are și creanțe destul de mari, iar prin Hodoronc-Tronc Production, are de recuperat aproximativ 2,32 milioane lei.

Rămâne de văzut cum va arăta Cronica Cârcotașilor fără Șerban Huidu ca și prezentator.

Foto: tvmania.ro și verdict.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.