O nuntă trebuie să fie cel mai frumos eveniment din viața mirilor. Muzică, mâncare și voie bună sunt incredientul care fac să fie o nuntă reușită. Din păcate, pentru un cuplu a fost un dezastru total, după ce prietenii veniți la eveniment au dat cu ginerele de pământ.

Nu este o glumă! Din păcate, o parte dintre prietenii mirilor, aburiți de alcool au decis să îl arunce în sus pe ginere, însă la un moment dat, aceștia nu l-au mai prins și acesta s-a izbit dur de podea. Mirele s fost luat, după aceea, și pus pe scaun, iar nunta a continuat. Din nefericire, situația a fost mai gravă decât se așteptau, fiindcă tânărul proaspăt însurat a ajuns la spital cu suspiciune de fractură de coloană.

După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat o dată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate, a declarat, de pe patul de spital, pentru BihorJust, Liviu Filimon.

La nuntă a venit salvarea

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Bihor l-au preluat pe mirele ghinionist şi l-au transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Județean Clinic de Urgență din Oradea.

Colegii l-au preluat cu suspiciune de fractură la coloana vertebrală, a explicat şeful Serviciului de Ambulanţă Bihor, Liciniu Venter, potrivit bihorjust.ro.

După mai multe analize s-a observat că tânărul are leziuni la două vertebre. Surprinzător este faptul că petrecerea a continuat şi după incident, mesenii fiind întreţinuţi de mireasă şi rudele celor doi miri.

Filimon

Proaspătul însurat a mărturisit că a luat legătura cu un avocat și nu exclude să-i dea în judecată pe invitaţii care i-au stricat ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața lui.

Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc pe mai departe ce voi face, a spus mirele potrivit sursei citate mai sus.

Nunta a avut loc la sala de evenimente Castello din staţiunea Băile Felix. Ginerele, în vârstă de 31 de ani, din Oradea, a trăit coșmarul vieții lui, la propria-i nuntă, când era să rămână paralizat după ce a fost aruncat în sus și nu a mai fost prins.

Foto: bihorjust.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.