Universitatea Craiova trece printr-o perioadă bună, iar meciul câștigat cu CFR Cluj l-a adus în atenția publicului pe jucătorul Jovan Markovic, în vârstă de 21 de ani. Fotbalistul a schimbat soarta meciului după ce a fost introdus în teren.

Conducătorii echipei își freacă mâinile de bucurie și se pregătesc de încă un tun financiar, pe multe milioane de euro. Va fi greu ca, în perioada următoare, atacantul să fie ținut dacă va evolua ca în meciul cu CFR Cluj.

Markovic poate reprezenta cea mai bună marfă de export după meciul de aseară. Are forță fizică, tehnică, tot. Reușește cu ușurință să își creeze ocazii, e un jucător complet. Dacă va primi încredere… și cred că va primi, l-am auzit pe domnul Rotaru aseară, după meci, a zis că va marca 30-35 de goluri. Cred că e foarte greu să marcheze 35 de goluri, dar 20 de goluri poate să marcheze.

El s-ar potrivi, ca profil de jucător, în campionatul Angliei, dar mi-e foarte greu să cred că poate ajunge un fotbalist român direct în Premier League. Pușcaș, titular în atacul României, a fost împrumutat de o echipă de liga a doua din Anglia, apoi în liga a doua din Italia.

E o diferență extrem de mare de valoare, mă refer pentru Anglia. Amintiți-vă și de cazul lui Adi Popa, care a jucat în Champions League, apoi a mers în liga a doua din Anglia și nu s-a impus acolo. Chiricheș a plecat pe 10 milioane, dar nu s-a impus la Tottenham.

E greu pentru orice jucător român în Anglia. Cred că e nevoie de un pas intermediar, într-un campionat mediu al Europei, gen Belgia, pentru a putea ajunge în campionatele mari ale lumii, a spus Bogdan Apostu, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Până când jucătorul va fi vândut, acesta va trebui să confirme și în meciurile care au mai rămas de disputat din actualul sezon.

Foto: ucv1948.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.