Nebunie totală în Bănie. Universitatea Craiova va da piept cu FCU 1948 Craiova. Cu alte cuvinte, Craiova lui Mihai Rotaru se va confrunta cu Craiova lui Adrian Mititelu. Meciul se anunță a fi unul intens, având în data rivalitatea dintre cei doi patroni.

Jucătorii Universității Craiova, adică ai lui Mihai Rotaru au susținut că nu au nevoie de prime pentru a fi motivați, fiind cu adrenalina la maxim, dorind să învingă și să dovedească că sunt cea mai bună formație din oraș.

„Un meci important pentru noi şi pentru suporterii Universităţii Craiova şi vă asigur că o să dăm sută la sută şi o să încercăm să-i facem fericiţi. Nu ştiu dacă suntem favoriţi, dar am fost favoriţi şi cu Rapid şi Petrolul şi am pierdut.

Favoriţi vor fi cei care vor fi mai ambiţioşi şi mai determinaţi. Este un derby local şi vrem să ne îndeplinim obiectivul de a câştiga. Presiunea este constructivă, sperăm să fie fanii în număr mare lângă noi, pentru că avem nevoie de ei, să ne dea acel boost de care avem nevoie, este un meci care exprimă multe orgolii. Fotbalul este frumos cu stadionul plin, ne dă o energie în plus acest lucru.

Victoria din Cupă ne dă un moral foarte bun, gândul nostru este la cele 3 puncte. Antrenorul de la UTA ne-a jignit, aşa m-am simţit eu, dar şi colegii mei, pentru mine a fost un imbold, mi-a dat o supermotivaţie declaraţia lui. Nu mai trebuie să deschidem acest subiect, noi suntem Universitatea Craiova” a declarat Vladimir Screciu, potrivit prosport.ro.

FCU 1948 Craiova vrea victoria

De cealaltă parte, Giovanni Constantino, antrenorul echipei FCU Craiova 1948, este la primul derby de acest gen și recunoaște că echipa sa nu este în cea mai bună formă, însă își dorește victoria.

”Vrem să transmitem un mesaj suporterilor noștri. Este un meci în care nu este suficient doar noi să fim pe teren, avem nevoie de toți cei care sunt aproape de noi și ne iubesc să ne susțină și să reușim împreună să câștigăm acest meci.

Este un meci de la care ne dorim cele trei puncte. Tot ceea ce contează mâine este să câștigăm.

În astfel de meciuri, într-un astfel de derby, cel mai important lucru este cum ne prezentăm din punct de vedere al atitudinii. Trebuie să demonstrăm că putem să câștigăm și să facem fericiți suporterii și oamenii din jurul nostru. Cred că rivalitatea și însemnătatea acestei partide este mai presus decât orice, a declarat Giovanni Constantino, potrivit digisport.ro.

Din fericire pentru FCU 1948 Craiova vor reveni Baeten și Bauza, însă randamentul lor s-ar putea să nu fie cel mai bun, după atâta pauză.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.