Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a luat atitudine și a făcut față criticilor aduse de antrenorul celor de la UTA, Mircea Rednic, într-un schimb de replici care a captat atenția lumii fotbalului. Rednic a făcut declarații ironice înaintea și după meciul din Cupa României contra Craiovei, iar Rotaru nu a rămas indiferent, reacționând cu un mesaj dur.

Mihai Rotaru versus Mircea Rednic

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Mihai Rotaru a subliniat că victoria echipei sale a fost meritată și a subliniat importanța atitudinii și ocaziilor create în timpul meciului. Cu toate acestea, el a folosit termeni duri pentru a comenta declarațiile lui Mircea Rednic, sugerând că discursul acestuia a fost mai potrivit pentru o „gălăgie de stradă” decât pentru cel al unui antrenor respectat.

Mai mult decât atât, Rotaru a spus că nu își poate imagina o perspectivă pozitivă pentru UTA cu Mircea Rednic în funcția de antrenor și a subliniat importanța discursului oficial într-o ligă profesionistă.

„E o victorie meritată, am făcut un meci bun, am avut atitudine, ocazii, ca și-n meciul de pe Giulești cu Rapid. Acolo am pierdut, acum am câștigat, așa e în fotbal. Oricum, cu tot respectul pentru clubul UTA, am întâlnit o echipă care a arătat ca una de Liga a 2-a, pesemne că a trecut vremea antrenorilor-agenți!”, a afirmat Rotaru pentru sursa citată mai sus.

Ce a spus Mircea Rednic despre Universitatea Craiova?

Declarațiile ironice ale lui Mircea Rednic înaintea și după meci au stârnit reacții puternice, atât din partea oficialilor cât și a jucătorilor Universității Craiova. Rednic a folosit termenul „Craiovița” pentru a se referi la echipa lui Mihai Rotaru și a insistat că „adevărata Craiova” este cea a lui Adrian Mititelu. În plus, a menționat că UTA nu va avea nicio șansă împotriva lor, iar jucătorii Craiovei au răspuns cu determinare pe teren.

În final, Mihai Rotaru a subliniat că Universitatea Craiova rămâne un simbol al fotbalului românesc și așteaptă cu încredere meciul din campionat împotriva echipei lui Mircea Rednic, transmitând un mesaj de unitate și susținere pentru echipa sa.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.