Violențe extreme la Săcele, în județul Brașov, și în Rahova

0

Oamenii s-au bătut de Paşte, ca-n filme, la Săcele, în județul Brașov, și în cartierul Rahova din Capitală. Violența face parte din natura umană. Sub imperiul alcoolului oamenii uită că sunt ființe inteligente și se comportă ca niște animale sălbatice. Ar omorâ pe oricine le stă în cale fără să ezite. Acesta este și cazul unor grupări de rromi din Săcele, județul Brașov, care s-au bătut fără menajamente.

La fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști și jandarmi care cu greu au aplanat conflictul. 18 persoane au fost identificate de polițiști și duse la secție pentru a fi audiate.

Se poate vedea pe imagini cum oamenii legii au stat ceva vreme până când au decis să folosească armamentul din dotare. Unul dintre polițiștii a executat două focuri în plan vertical, în vederea stabilirii unui climat optim de siguranță publică.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Nadia Olaru.

După Săcele bătaie și în în cartierul Rahova

Sărbătoarea Învierii Mântuitorului Iisus Hristos precum și criza pandemiei de coronavirus nu reprezintă un impediment pentru găștile de cămătari și mafioți din București. Mai multe persoane s-au luat la bătaie, duminică seara, în Sectorul 5 al Capitalei.

Nouă persoane au fost reținute și duse în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Acestea sunt acuzate de săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Oamenii legii au fost obligați să folosească armamentul din dotare pentru a calma spiritele încinse de alcool. Înainte de intervenția forțelor de ordine, potrivit unor imagini live de pe Facebook, mai multe persoane spuneau că „răstoarnă” jandarmii și polițiștii, dacă îndrăznesc să intervină.

Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copiii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!, a spus unul dintre ei.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri