Gheorghe Dincă își face numărul în pușcărie. După ce a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, acum s-a răzgândit și susține altceva. Cu toate că lumea întreagă este în criză după pandemia de coronavirus, monstrul din Caracal încearcă să scape de acuzații. 

În ultima perioadă, Dincă este supărat că avocatul său nu l-a apărat cum trebuie. Avocatul Tonel Pop a declarat, la România TV, că monstrul din Caracal își bate joc de autorități.

Spune că nu a fost apărat cum trebuie, că nu i s-a dat dreptul să îşi ia el un avocat şi mai spune că el nu a omorât pe niciuna dintre fete. Noi am prevăzut strategia asta de la început. Îşi bate joc de toată lumea. La fel şi Risipiţeanu, care acum stă la puşcărie la izolare, pe banii noştri, deşi înainte de pandemie cerea să fie eliberat. Dar, şi-a dat seama că e bine acolo, a spus avocatul Tonel Pop.

Tonel Pop este de părere că Gheorghe Dincă nu a acționat de unul singur și ca el făcea aceste lucruri de mult timp, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, fiind descoperite din întâmplare.

Familia Alexandrei Măceșanu susține chiar și acum că „Alexandra Măceșanu este în viață. Gheorghe Dincă nu a ucis-o”.

Conform spuselor avocatului, Dincă face parte din dintr-o grupare infracțională veche și trebuie să plătească pentru ceea ce a făcut.

Dincă trebuie să plătească pentru tot ce a făcut,  nu doar aşa, să plătească punct, pentru orice. El făcea lucrurile astea de ani de zile, nu s-a apucat astă vară. Pentru asta trebuie să plătească, alături de toţi complicii săi, a adăugat Tonel Pop.

Gheorghe Dincă a fost violat în închisoare

Gheorghe Dincă este terorizat în pușcărie de către ceilalți deținuți. Colegii din pușcărie l-au violat și mutilat pe Dincă.

De când a fost arestat, Gheorghe Dincă se plânge de condițiile din închisoare, ba că mâncarea nu este bună iar ceilalți deținuți nu îl respectă.

Acum lucrurile au degenerat rău de tot, iar Dincă a acuzat că a fost violat și bătut de ceilalți pușcăriași. Conform ultimelor informații, aceștia au vrut să îi ofere lui Dincă același tratament pe care l-a acordat el fetelor.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

Gheorghe Dincă este acuzat oficial de uciderea Alexandrei Măceșanu, de 15 ani, și pe Luizei Melencu, de 19 ani.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.