Viorel Moldovan şi Neil Lennon au vorbit despre binele echipei. Rapid București a încheiat stagiul de pregătire din Slovenia cu o victorie clară, scor 4-0, împotriva echipei Maribor. Această performanță aduce un val de optimism în rândul suporterilor, în contextul în care echipa se pregătește pentru debutul noului sezon de SuperLigă.

Schimbări majore la Rapid sub conducerea lui Neil Lennon

Deși Rapid a terminat pe ultimul loc în play-off în sezonul trecut, Dan Șucu, unul dintre finanțatorii clubului, promite o schimbare majoră odată cu aducerea antrenorului Neil Lennon. Acesta din urmă a subliniat necesitatea unor modificări în cadrul echipei pentru a îmbunătăți performanțele viitoare.

În interviul său, Neil Lennon a discutat despre lotul actual al echipei și a menționat că va avea discuții cu directorul sportiv pentru posibilele transferuri. În același timp, antrenorul a sugerat că este posibil ca unii jucători să plece, deoarece grupul actual este prea numeros.

”Asta voi discuta cu directorul sportiv. Ca antrenor, îți place să îți faci treaba cu ușile închise. S-ar putea să aruncăm o privire asupra echipei. În momentul acesta, va trebui să facem niște modificări.

Lotul este puțin cam mare în acest moment, așa că va trebui să-l micșorăm. Câțiva dintre jucătorii tineri vor fi împrumutați către alte cluburi.

În ceea ce privește aducerea altor jucători, vom vedea”, a declarat Neil Lennon.

Debutul noului sezon de SuperLigă

Rapid își va începe aventura în noul sezon de SuperLigă cu un meci în deplasare împotriva echipei UTA Arad. Partida este programată pentru sâmbătă, 13 iulie, de la ora 19:15.

Transferurile realizate de Rapid

Clubul a fost activ pe piața transferurilor în această vară, aducând câțiva jucători noi pentru a întări echipa:

  • Cristian Manea (26 de ani) – fundaș dreapta, venit liber de contract.
  • Filip Blazek (26 de ani) – fundaș slovac.
  • Timotej Jambor (21 de ani) – atacant slovac.
  • Luka Gojkovic (24 de ani) – mijlocaș ofensiv sârb.

Noi transferuri anunțate de Viorel Moldovan

Viorel Moldovan, președintele clubului Rapid, a oferit un interviu pe pagina oficială de Facebook a clubului, în care a discutat despre stagiul de pregătire din Slovenia și munca depusă de Neil Lennon. De asemenea, Moldovan a dezvăluit că echipa este în discuții pentru noi transferuri, promițând să aducă întăriri suplimentare pentru a face față provocărilor din noul sezon.

”Sper să fie belșug pentru Rapid în acest sezon, să ne îndeplinim obiectivele. Cantonamentul decurge corect, ținând cont de această perioadă. Aștept să-i văd la lucru pe băieți, totul a fost perfect până în momentul de față, implicarea este totală. Jucătorii se pregătesc foarte bine, metodologia a fost schimbată odată cu venirea lui Neil Lennon, se lucrează intens și sper să arătăm cât mai bine pe parcursul întregului sezon.

Per total sunt mulțumit de transferuri, mai avem de acoperit două-trei posturi ca să ne putem închide. Căutăm, suntem în discuții pentru a completa lotul și pentru a crea o echipă cât mai competitivă”, a afirmat Viorel Moldovan.

Rapid București se pregătește intens pentru noul sezon de SuperLigă, cu o serie de transferuri noi și cu un antrenor experimentat la conducere. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se vor materializa aceste schimbări și dacă echipa va reuși să își îndeplinească obiectivele ambițioase sub conducerea lui Neil Lennon. Debutul sezonului promite să fie unul captivant, iar Rapid își propune să demonstreze că este o forță de luat în seamă în fotbalul românesc.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.