„Sunt celebru, scoate-mă de-aici” este noul show așteptat de toată lumea, după terminarea Survivor. Potrivit ultimelor informații de pe piață, emisiunea, care se va filma în Republica Dominicană, va începe la televizor undeva în septembrie, odată cu noul sezon de toamnă.

Cu toate că, se credea că Vladimir Drăghia va fi noul prezentator ales de Pro TV, acesta a negat informația și a susținut că a semnat cu postul TV, însă pentru un alt proiect.

Am citit și eu știrea și m-am amuzat! M-am amuzat fiindcă nu este nimic adevărat! Sau, mă rog, e doar parțial adevărată. În sensul că revin din toamnă pe micile ecrane, dar nu din postura de prezentator al vreunei emisiuni filmate în Republica Dominicană, a precizat Vladimir Drăghia, într-un interviu pentru impact.ro.

Se pare că, fostul câștigător al emisiunii „Exatlon” a început deja filmările la noul proiect, care va fi difuzat pe TV în toamnă.

Vă asigur că nu aș avea cum să fiu în două părți, cam în aceeași perioadă de timp, oricât de binevoitor și de doritor de asemenea proiecte aș fi.

Ca atare, nu este vorba despre niciun fel de emisiune filmată în Republica Dominicană, oricum s-o fi numit ea, cel puțin cu mine ca prezentator. E sigur o confuzie la mijloc, altfel nu-mi explic! Dar, da, voi apărea în viitorul serial de televiziune, ce va fi difuzat din toamnă la PRO TV, Clanul, a mai spus Vladimir Drăghia pentru sursa citată mai sus.

La noul show vor participa 12 vedete, față de 13 câte au fost prezente în anul 2015. Castingurile au avut loc deja, iar de principiu producătorii s-au înțeles la bani cu fiecare persoană publică în parte. Deși, inițial, s-a zvonit că Theo Rose și Alexandra Ungureanu ar fi semnat deja pentru a merge în Republica Dominicană, unde este filmat show-ul, ultimele noutăți infirmă acest lucru.

Theo Rose ar fi fost de acord să facă parte din juriul Vocea României, astfel că noile vedete contactate au fost Lidia Buble și Ioana Filimon.

Foto: playtech.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.