Elena Chiriac a fost făcută praf de Andreea Tonciu

0

Elena Chiriac și Andreea Tonciu nu se înțeleg nici după ce s-a terminat Survivor. Cele două nu au avut o relație apropiată în Republica Dominicană și s-a menținut și în România. Într-un interviu Elena Chiriac a avut cuvinte nu tocmai plăcute despre fosta ei colegă.

Tânăra a caracterizat-o pe Andreea Tonciu ca fiind: „irelevantă”, „bârfitoare”, „certăreață”, „dramatică”. După ce a auzit cele spuse despre ea, Andreea a avut o reacție în stilul caracteristic.

Nu vreau să dau valoare unor fete care știu ele mai bine ce au făcut în trecut și la vârsta pe care o au ce fac… Nu cred că are tupeu să se lege de mine față în față, pentru că știe ce fel de persoană sunt și normal că se leagă de persoane și de oameni care într-adevăr au construit ceva cu numele lor.

Eu nu știu cine e fata asta, eu nu știu cum a apărut ea la televizor, ce face ea. Ca drept dovadă, la finala Survivor nicio femeie n-a fost alături de ea. Întrebarea este: De ce? Pentru că are un caracter infect!, a declarat Andreea Tonciu, pentru cancan.ro.

Alex Delea a câștigat Survivor România 2022 și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac. Războinicul are motive de fericire acum, fiindcă în trecut nu a avut o viață ușoară.

Foto: playtech.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri