Zanni a fost invitat la un podcast cu Alex Velea și Antonia, unde a vorbit despre relația cu Ana Porgras și de ce s-au răcit lucrurile între ei. Ba mai mult, acesta a mărturisit că mesajul care a apărut pe rețelele de socializare este unul fals. 

Era o conversație falsă în care ea cică ar fi vorbit cu unul că „Stai să mai profit puțin de Zanni să mai fac followers, stai că mi-am pierdut contul, trebuie să mai stau puțin cu el”, dar nu era într-o direcție greșită conversația.

Când am citit mesajul ea vorbea cu un băiat că… Era un mesaj din care mi-am dat seama de intențiile ei față de mine și cam atât. Nu e nimic dramatic, m-am bucurat că l-am văzut, bine că mi-am dat seama și cam atât, a declarat Zanni.

Zanni a mărturisit cum a fost relația cu Ana Porgras

Zanni a făcut o declarație șocantă la adresa Anei Porgras. Faimosul consideră că Ana s-a apropiat de el având interese ascunse.

ana porgras 1 1

 M-a susținut, nu a zis nimeni că nu, dar am auzit niște chestii, pe care le-am văzut când am ajuns în București. Ana nu m-a „colindat” doar pe mine, să zic așa, ca o metaforă, a colindat mai mulți oameni.

Ea a vrut să se asocieze cu… Să apară și ea… E greu de povestit așa ceva, nu știu cum să povestesc ca să mă fac înțeles și să nu jignesc pe nimeni. Ca să înțeleagă toată lumea, nu povestesc până la capăt pentru că, pentru mine, Ana este în continuare o fată bună. Fiecare cu viața lui, dacă ne va mai aduce viața impreună, cândva…, a mărturisit Zanni.

În ceea ce priveşte, presupusa poveste de dragoste dintre cei doi, faimosul a ținut să precizeze cum au stat lucrurile.

Nu a fost dragoste, nu a fost nimic. Eu chiar cred că în sinea ei ea mă apreciază, mă place, cred asta. Dar cred că a vrut și de la mine ceva, era și un interes, o intenție a ei pe care nu mi-a spus-o, a declarat Zanni.

Ce a aflat Zanni despre Ana?

După ce s-a terminat concursul, Zanni a aflat lucruri incredibile despre Ana Porgras. Cât sunt de adevărate sau nu, nu avem de unde să știm, însă în viitorul apropiat adevărul tinde să iasă la iveală.

M-am obișnuit, am trecut peste, dar i-am tot spus numele de-a lungul competiției. Și cand a venit sfârșitul competiție ne-a spus domnul Dan că o să vină foștii concurenți. M-am bucurat foarte mult când am aflat că o să vină Cosmin, Sebi, în special Ana, că voiam să fie acolo să mă susțină, că era chestia aia că m-am obișnuit să fiu cu ea la ștafete. Lumea a interpretat că e telenovelă, că dragoste. Ne luam în brațe, erau sentimente puternice, dar nu de iubire, îmi plăcea de ea ca om. Și ea a avut mereu încredere în mine, asta mi-a plăcut la ea, că îmi spunea mereu că eu voi câștiga și îmi dădea încrederea de care aveam nevoie.

La finală a venit și m-a luat în brate, mi-a spus că se bucură că mă vede, că a tot asteptat de trei luni de zile să mă vadă. Eu nu știam ce s-a întâmplat acasă. Și după ce s-a terminat, am câștigat eu, m-am dus cu Ana până în cameră că trebuia să imi arate camera doamna de acolo și m-am uitat în telefonul ei. Mulți m-au întrebat de ce m-am uitat în telefonul ei. Păi mă uit în telefonul ei pentru că mi-a dat ceva de bănuit prin atitudinea ei și prin niște chestii pe care le-am auzit cumva, „Bă, ai griă cu Ana, că Ana s-a dus în București și a apărut cu… s-a dus la Jador în videoclipuri”. Și eu știu cine e Jador și ce face Jador cu fetele, adică nu s-a dus doar să… Și am întrebat-o: „Auzi, dar tu te-ai mai văzut cu Jador? Dar nu că m-ar fi interesat. Acum e greu să explic faptul că Ana mi-a dat mereu de înțeles că ea ar fi vrut mai mult cu mine. Că ea m-a întrebat: „Auzi, tu vrei să știe lumea de noi? Că noi…” Acum trebuie să intru și în alte detalii…

Și mi-a dat de bănuit ceva, mi-a zis Sebi niște chestii despre Ana, că a primit niște mesaje de la un băiat care i-a spus niște chestii despre Ana, cu dovezi, nu doar vorbe. Că băiatul a empatizat cu mine și a zis „săracul băiat, hai să îi arăt eu cine este Ana cu adevărat”. Nu intru în detalii. Când am auzit nu am dat crezare la ce mi-a spus Sebi. Și am intrat în telefonul Anei, dar nu ca să o controlez eu pe ea, am vrut doar să fiu sigur de oamenii care stau lângă mine. Nu vreau să îmi pierd timpul cu oameni despre care cred ceva și să fie altceva, a declarat Zanni, potrivit wowbiz.ro.

Foto: Instagram și cotidianzilnic.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.