Zanni a avut o relație apropiată cu Elena Marin?

0

Zanni a început să spună tot ce s-a întâmplat cu adevărat în Republica Dominicană. Aceasta a mărturisit că la început a avut o relație bună cu Elena Marin și chiar i-a pus mâna pe fund de câteva ori. Faimosul a povestit cu lux de amănunte cum a fost evenimentul.

Zanni a avut o relație apropiată cu Elena Marin?

Zanni a mărturisit că i-a pus mâna pe fund Elenei Marin și nu s-a sfiit. Totul s-ar fi întâmplat după un joc cu nămol. Aceasta i-ar fi cerut câștigătorului Survivor să o ajute să se spele iar el nu a ezitat.

Nu doar că am luat-o în brațe, am si pus mâna direct, m-am dus direct la țintă. Nu ai să crezi cu cine! Ei su fost martori. Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape. I-am pus mana pe posterior Elenei Marin, cand ne-am dus după traseu să ne spălăm.

Erau mai mulți acolo și mi-a zis să îi dau cu apă că avea nisip pe spate. Era și Sebi și se uita la mine, Cosmin, Ștefan. Și mă uitam la ea, am vazut că e așa jucăușă și i-am spus „vezi că ai nisip și pe fund” și a zis „păi spala-mă” și am pus mâna acolo și nu doar am dat cu grijă, am pus ambele maini, nu doar una, a mărturisit Zanni la Teo Show.
Evenimentul a fost confirmat de Ștefan Ciuculescu. Acesta era în apropiere și a văzut tot.
La râu, eram și eu acolo. Adevărul e că avea nămol foarte mult, Zanni a ajutat-o. Nu avea cum să intre așa în baracă, îi dau dreptate lui Zanni. Chiar era foarte mult nisip acolo. Sunt băiat săritor, a confirmat Ștefan Ciuculescu.
Zanni a fost zilele acestea să vizioneze un apartament așa cum a și spus că va face cu banii câștigați la Survivor România 2021.

Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupefiante. Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă. Sunt băiat cu minte, eu nu fac niciodată, eu nu dreg. Vreau să am casa mea, liniștea mea. Să chem o femeie frumos, să gătească într-o bucătărie frumoasă, să vadă un băiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim în casă, a spus Zanni, în vlog-ul său.

Pe rețelele de socializare Zanni a avut un conflict în direct cu Georgiana Lupu. Fosta faimoasă l-a acuzat pe câștigătorul Survivor că este o persoană falsă.

Tremur, ești nebun?! Ferească Dumnezeu! Încerc să mă calmez, n-are rost să mă enervez. N-ai văzut cum a vorbit ăla cu mine? Vă faceți că nu ați auzit? Nu e problemă. Lasă, așa vede lumea pe cine au votat, pe cine au susținut. Ăsta e adevăratul Zanni, nu cel pe care l-au văzut la televizor.

Eu i-am scris și pe Instagram, crede-mă. I-am spus și în competiție, unde spune că n-am avut tupeu că să îi spun în față nimic?! Cosmin nici nu știe, că eu vorbeam cu el în particular. Eu mi-am spus efectiv părerea mea. Eu știu că face ceea ce a spus, dar știu că nu face la momentul respectiv. În fine, nu mai contează. Un bărbat care vorbește urât cu o femeie nu se numește bărbat.

Pentru mine e gunoi, e zero barat. Tu ai avut respect, Andrei a avut respect și alții din competiție față de femei și alții le-au călcat în picioare, a declarat Georgiana Lupu pe Instagram.
Foto: kanald.ro
Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri