Zanni pare decis să își cumpere un apartament și în sensul acesta a vizitat unul într-o zonă rezidențială, care i-ar face invidioși pe mulți oameni. De altfel, câștigătorul Survivor România 2021 a mărturisit că își va achiziționa o locuinţă cu banii de pe marele premiu.

În ciuda celor care au crezut că nu va veni niciodată acest moment, uite că se întâmplă, a declarat Zanni, potrivit Kanal D.

Zanni a vizionat un apartament cu 3 camere, într-o zonă rezidențială cu piscină pentru locatari. Locația este atât de frumoasă încăt i-ar satisface și pe cei mai pretențioși.

Imediat cum a intrat în locuință, fostul faimos a mărturisit că vrea câteva schimbări, pentru a fi pe gustul lui. Totodată, Zanni a rămas impresionat de baie.zanni21

Vreau să spargem peretele ăsta , vreau living open space cu bucătăria…Mi-ar fi plăcut o oglindă pe tavan, să mă uit la mine ca sunt narcisist și îmi place să mă uit cum dorm.

WOW, baie privată, nu îmi vine să cred. Mie îmi place cu tobogan din ăla să alerg pe el.

Acum am vazut-o pe minunata, de când mi-am dorit o mașină de spălat, a declarat Zanni potrivit sursei citate mai sus.

Relația cu Ana Porgras

Zanni a făcut o declarație șocantă la adresa Anei Porgras. Faimosul consideră că Ana s-a apropiat de el având interese ascunse.Zanni a fost invitat la un podcast cu Alex Velea și Antonia, unde a vorbit despre relația cu Ana Porgras și de ce s-au răcit lucrurile între ei. 

M-am obișnuit, am trecut peste, dar i-am tot spus numele de-a lungul competiției. Și cand a venit sfârșitul competiție ne-a spus domnul Dan că o să vină foștii concurenți. M-am bucurat foarte mult când am aflat că o să vină Cosmin, Sebi, în special Ana, că voiam să fie acolo să mă susțină, că era chestia aia că m-am obișnuit să fiu cu ea la ștafete. Lumea a interpretat că e telenovelă, că dragoste. Ne luam în brațe, erau sentimente puternice, dar nu de iubire, îmi plăcea de ea ca om. Și ea a avut mereu încredere în mine, asta mi-a plăcut la ea, că îmi spunea mereu că eu voi câștiga și îmi dădea încrederea de care aveam nevoie.

La finală a venit și m-a luat în brate, mi-a spus că se bucură că mă vede, că a tot asteptat de trei luni de zile să mă vadă. Eu nu știam ce s-a întâmplat acasă. Și după ce s-a terminat, am câștigat eu, m-am dus cu Ana până în cameră că trebuia să imi arate camera doamna de acolo și m-am uitat în telefonul ei. Mulți m-au întrebat de ce m-am uitat în telefonul ei. Păi mă uit în telefonul ei pentru că mi-a dat ceva de bănuit prin atitudinea ei și prin niște chestii pe care le-am auzit cumva, „Bă, ai griă cu Ana, că Ana s-a dus în București și a apărut cu… s-a dus la Jador în videoclipuri”. Și eu știu cine e Jador și ce face Jador cu fetele, adică nu s-a dus doar să… Și am întrebat-o: „Auzi, dar tu te-ai mai văzut cu Jador? Dar nu că m-ar fi interesat. Acum e greu să explic faptul că Ana mi-a dat mereu de înțeles că ea ar fi vrut mai mult cu mine. Că ea m-a întrebat: „Auzi, tu vrei să știe lumea de noi? Că noi…” Acum trebuie să intru și în alte detalii…

Și mi-a dat de bănuit ceva, mi-a zis Sebi niște chestii despre Ana, că a primit niște mesaje de la un băiat care i-a spus niște chestii despre Ana, cu dovezi, nu doar vorbe. Că băiatul a empatizat cu mine și a zis „săracul băiat, hai să îi arăt eu cine este Ana cu adevărat”. Nu intru în detalii. Când am auzit nu am dat crezare la ce mi-a spus Sebi. Și am intrat în telefonul Anei, dar nu ca să o controlez eu pe ea, am vrut doar să fiu sigur de oamenii care stau lângă mine. Nu vreau să îmi pierd timpul cu oameni despre care cred ceva și să fie altceva, a declarat Zanni, potrivit wowbiz.ro.

Ba mai mult, câștigătorul Survivor România 2021 a mărturisit că spera ca Anei Porgras să îi placă de el. Cu toate acestea, situația a fost diferită de realitate.

Dacă mi-am dorit să mă iubească Ana Porgras? Mi-am dorit, mi-am dorit foarte mult să mă iubească Ana Porgras, că mie mi-a plăcut de ea ca om, ca femeie, calmitatea ei, blândețea ei, cum mă încuraja. E foarte frumoasă, eu chiar am crezut că ea mă iubește pe mine.

La un moment dat am vrut să îi spun eu ei că nu vreau să o fac să sufere și că eu nu îmi doresc cu ea o relație. Într-adevăr, dacă ea își asuma ce s-a întâmplat și ce a fost de fapt o judeca lumea. Ce și-a dorit ea de fapt a fost să fie și ea vedetă. A vrut și ea să fie cunoscută, să facă și ea poze, să fie și ea o altă pițipoancă, o alta care stă cu telefonul și face așa la cameră, că multe asta își doresc, a declarat Zanni, în emisiunea „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță. 

Foto: kanald.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.