Ce a ajuns să facă Sorin Pușcașu după terminarea Survivor?

0

Sorin Pușcașu a fost unul dintre concurenții cei mai criticați de la Survivor România 2021, în special din cauza conflictelor permanente cu Albert Oprea. După ce a fost eliminat, pe aeroportul Otopeni, Sorin a cerut-o, oarecum, de soție pe prietena lui, Laura, întrebând-o dacă vrea să fie mama copiilor săi.

Ce a ajuns să facă Sorin Pușcașu după terminarea Survivor?

Se pare, că cererea nu a fost una serioasă, fiindcă nu s-a concretizat nimic. Ba mai mult, fostul războinic a ținut să lămurească cum stau lucrurile.

Referitor la cerere, eu știu că ea cumva nu ține foarte mult la acele acte, cum nici eu nu țin. Doar că sunt sigur că dacă o voi cere va zice ‘Da’ și va trece peste chestia asta.

Toate se întâmplă cu un scop și la momentul lor. Acum am cerut-o să fie mama copiilor mei pentru că-mi doresc foarte mult, știu că și ea își dorește…mi-a răspuns cu ‘Da’, așa că nu știu ce se va întâmpla în curând, a spus Sorin Pușcașu.

Totodată, Laura, iubita lui Sorin Pușcașu a ținut să precizeze cum este relația dintre cei doi și a mărturisit că nu pune preț pe niște hârtii.

Nu vreau să mă căsătoresc cu acte, nu vreau…Conexiunea noastră este de un alt nivel. Nu simt nevoia să am acte cu el, o să rămân cu el pentru tot restul vieții.  Nu cred că mă ține legată un act. Și că dacă atunci când o să avem copii știu că ne trebuie, o să facem. Oricum o să facem nunta, dar gen petrecere de logodna, a spus Laura.

În această vară, Sorin Pușcașu și Laura au fost în vacanță într-un loc exotic, un resort de lux, unde s-au răsfățat din toate punctele de vedere.

Războinicul va deveni tătic

Sorin Pușcașu a anunțat pe Instagram că iubita lui este însărcinată și va deveni tătic. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și acum vor deveni părinți.

Dumnezeu mi-a ascultat dorințele. In ultima poza din acest colaj eram in Seychelles, vacanța cea mai specială din viața noastră, pentru ca fix in acel moment din poza, am aflat ca vom deveni PĂRINȚI, MAMĂ ȘI TATĂ! Încă o data mi-a fost dovedit ca Dumnezeu Este lângă noi și că Legea Atracției funcționează întotdeauna! Ceea ce am discutat zi și noapte cu @starlin.belen_rd in emisiunea @survivorromania.oficial s-a îndeplinit.
Lau, vreau sa îți mulțumesc și sa îți promit ca voi da tot ce am mai bun! Ești cea mai frumoasa, deșteaptă si minunată femeie! Sa nu îți fie teamă pentru ce urmeaza, vei fi cea mai bună mămică! VĂ iubesc pentru toată viața!Am aflat și ce sex are bebele nostru, urmează să postăm in această seară pe canalul meu de YouTube și petrecerea de Gender Reveal și sa împărtășim cu voi ce vom avea! O fetiță, sau un băiețel?!🤰🏻 a scris Sorin Pușcașu, pe Instagram.

Sorin Pușcașu a mărturisit de ce nu l-a suportat pe Albert

În ceea ce priveşte relația cu coechipierul Albert, acesta nu a fost una bună, însă Sorin a recunoscut că nu a fost ceva personal ci se gândea doar la binele echipei.

Eu, dacă am facut ceva în acea competiție, în acea emisiune, am făcut-o pentru că deranja echipa, nu pe mine. Se facea sau se întâmpla să facă ceva el sau altcineva care deranja echipa. Eu nu am nimic cu el personal, nici n-o să am, așa că dacă o fi să ne întâlnim vreodată, nu am nicio problemă.

Am ceva cu persoanele care nu s-au luptat cu mine față în față și s-au luptat pe la spatele meu atunci când eu eram în competiție și nu mă puteam apara. N-am nicio problemă să ies cu el, însă nu avem nimic în comun, iar dacă vom ieși mai mulți și va fi și el acolo, nu am nicio problemă pentru că și în competiție sunt foarte multe chestii pe care le făceam împreună în camp, îmi cerea ceva și îi dădeam și invers…, a adăugat Sorin Pușcașu.
Foto: wowbiz.ro și kanald.ro
Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri