Survivor România a pregătit o surpriză de proporții pentru fanii emisiunii. Zanni, Alex Delea, Oana Ciocan și Elena Chiriac au plecat în Republica Dominicană și vor participa într-un fel sau altul la noul show. Cel mai probabil aceștia vor avea rolul de antrenori, însă rămâne de văzut cum vor fi.

Trebuie să vă întreb… v-au luat puțin fiorii când Zanni, Delea, Oana Ciocan și Elena Chiriac au intrat live și s-au provocat reciproc, fiecare considerând că va fi mai puternic pe traseu? Pe noi aici, la depărtare de casă… ne-au luat instant.

Așa că nu am să vă mint, nu am stat deloc pe gânduri și i-am invitat aici. Abia aștept să ajungă și să-i vedeți și voi, acasă, cum se descurcă. Dacă și-au dorit… înseamnă că e vremea să intre rapid în adevărata arenă a curajului, a declarat Daniel Pavel.

Este posibil ca cei patru să intre efectiv pe trasee, luptând pentru echipa lor. Alex Delea a mărturisit că jocul va fi complet diferit, odată cu venirea vechilor concurenți.

Se termină Survivor?

Daniel Pavel a anunțat că Faimoșii și Războinicii se vor unii săptămâna viitoare. Acest lucru înseamnă că show-ul se apropie de final. Cel mai probabil, competiția se va termina spre sfârșitul lunii mai sau, dacă avem noroc, spre începutul luni iunie.

Foto: libertatea.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.