Zanni, câștigătorul emisiunii Survivor România All Stars, este cunoscut nu doar pentru performanțele sale extraordinare în competiție, ci și pentru povestea sa de viață impresionantă. Crescut într-un orfelinat, Zanni a fost nevoit să înfrunte numeroase provocări și să treacă prin experiențe dureroase care i-au modelat caracterul puternic și rezistent.

Copilăria la orfelinat

Viața lui Zanni a fost marcată de dificultăți încă de la o vârstă fragedă. Crescut în orfelinat, tânărul a trăit momente de suferință și abuz, într-un mediu care ar fi putut să-l frângă. Însă, în loc să se lase copleșit, Zanni a învățat să lupte și să-și păstreze demnitatea în fața adversităților.

„În primele zile toți trebuia să facem ceva, ni se dădea ceva de făcut. Eram ajutor de bucătar, că la ospătărie nu mă primeau pentru că eram tatuat și urât. Îmi spuneau că le sperii clienții și să trec înăuntru. Am muncit înăuntru. Mi-au pus ăia șorțul pe mine și spală aici, freacă aici, fă așa. Am învârtit aluatul, au văzut cât de bine mă pricep și mi-au zis doar asta să fac.

A vorbit una urât că voia pauză înainte de pauză. Ea avea pauze între pauze, puse de ea așa. Și-a dat șorțul jos și nici nu l-a dat jos să îl plece. L-a dat jos să îl pună pe mine, să mă anunțe că am mai multă treabă de făcut pentru că trebuie să îi fac și ei treaba.

Mi-a zis să fac acolo și i-am spus că indiferent că sunt în prima zi, nu vorbește așa cu mine, suntem de la egal la egal. Am zis că ne dăm șorțul jos și ne luăm la bătaie, nu există așa ceva. Toată treaba asta de justițiar, de corectitudine pleacă din copilărie. 10.000 de picioare în cap, la ultimul picior în cap m-am ridicat și am zis că de aici se opresc toate picioarele în cap.

Când cineva vorbește urât, se rățoiește, vrea să înjure sau să scuipe, se trezește ăla de la 16 ani, care a zis că nu mai ia niciun picior în cap. Orice picior în cap, se întorc 100 în capul vostru”, a povestit Zanni în podcastului moderat de Bursucu.

Pe măsură ce a crescut, Zanni a continuat să se confrunte cu dificultăți majore. Găsirea unui loc de muncă s-a dovedit a fi o sarcină dificilă, iar tânărul a trebuit să depășească numeroase obstacole și prejudecăți. Experiențele neplăcute nu au încetat nici în viața de adult; Zanni a fost adesea umilit și batjocorit, atât de cei din jur, cât și de colegii de muncă.

Lecția respectului

Un moment definitoriu pentru Zanni a avut loc în timpul unei angajări la o pizzerie. Colegii săi au încercat să-l umilească, dar tânărul a decis că nu va mai permite nimănui să-l trateze cu lipsă de respect. În loc să accepte umilința, Zanni a ripostat, demonstrând că lecțiile dure ale vieții i-au conferit o putere interioară remarcabilă.

Povestea lui Zanni este una a supraviețuirii și a demnității. În fața adversităților, tânărul a ales să-și păstreze capul sus și să lupte pentru respectul pe care îl merită. Victoria sa la Survivor România All Stars nu este doar o dovadă a abilităților sale fizice și mentale, ci și a puterii sale de caracter.

Zanni continuă să inspire prin povestea sa, demonstrând că, indiferent de dificultățile întâmpinate, demnitatea și respectul de sine sunt valorile care ne pot ghida spre succes și împlinire.

Foto: ezs.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.