Zeljko Kopic, antrenorul echipei Dinamo București, a vorbit în cadrul conferinței de presă organizate înaintea meciului decisiv cu Csikszereda, parte a barajului pentru menținerea sau promovarea în SuperLiga. Tehnicianul de 46 de ani se află sub o presiune considerabilă, având în vedere importanța ultimele două meciuri ale sezonului pentru soarta echipei sale.

Partida dintre Dinamo și Csikszereda va fi transmisă în direct luni, de la ora 20:00, pe Digi Sport 1. În fața presei, Kopic a încercat să își mascheze emoțiile, afirmând că nu dorește să arate presiunea sub care se află. Totuși, el a recunoscut că a urmărit câteva meciuri ale adversarilor de la Csikszereda pentru a-și pregăti echipa cât mai bine.

Zeljko Kopic este încrezător în Dinamo

Întrebat despre eventualele prime pentru menținerea în SuperLiga, Zeljko Kopic a confirmat că jucătorii dinamoviști au anumite bonusuri stabilite. Cu toate acestea, antrenorul a fost reticent în a oferi detalii despre viitorul său la Dinamo, lăsând în suspans eventualele schimbări de după aceste meciuri cruciale.

”Le mulțumesc celor care mă întreabă de sănătate, mă simt bine. Am fost răcit, dar mi-a trecut. Suntem într-o formă bună, ne-am antrenat bine. Era important să batem UTA, am făcut un meci bun. Ne descurcăm bine la antrenament, trebuie să pregătim meciul cu Csikszereda, e o echipă bună. Trebuie să fim la nivel maxim.

Suntem favoriți, dar totul se decide pe teren. Am văzut câteva meciuri din Liga 2, Csikszereda e o echipă serioasă. Trebuie să dăm maxim în ambele manșe. Am auzit că s-au dat peste 20.000 de bilete, știu că vom avea mulți fani. E important că vom fi împreună la meci.

În alte campionate nu am mai avut baraje, e prima dată când joc la baraj. Nu îmi place să arăt că am emoții. E presiune din primul moment în care am venit. Fiecare meci a fost important, mai ales ultimele. Următoarele două vor fi cu presiune, dar trebuie să știm să ne stăpânim pentru a juca bine. Încerc să dau totul și în aceste două meciuri.

Nu știu nimic despre viitor, nu vreau să vorbesc, vom vorbi la finalul sezonului, acum mă concentrez pe aceste două meciuri.

Nu pot să spun dacă avem prime, trebuie să vorbiți cu conducătorii. Totul ține de ei. Avem bonusuri, dar nu vreau să intru în detalii.

Situația cu Edgar Ie a fost incredibilă, aveți controale ale pașaportului în București. Eu nu am vrut să vorbesc, Edgar Ie e aici, cu noi. Nu cred că e bine pentru imaginea lui Dinamo. Când zici ceva mai târziu, nu mai contează, primul articol e important și rămâne”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Gabriel de Moura: „Nu mai am presiune pe umeri”

Alături de Kopic, la conferința de presă a participat și Gabriel de Moura, unul dintre jucătorii echipei. Acesta a declarat că nu mai resimte aceeași presiune ca în ultima etapă a play-out-ului, dar se așteaptă la un meci dificil împotriva celor de la Csikszereda. De Moura și colegii săi sunt conștienți de miza uriașă a acestui meci și sunt determinați să lupte pentru menținerea echipei în prima ligă a fotbalului românesc.

”Pentru mine, emoţia a fost săptămâna trecută. Am fost aproape în lac. Acum nu mai avem emoţii. Acum trebuie să profităm de ce avem în faţă. Nu trebuie numai să ne bucurăm.

Nu e cazul să vorbim de ce a fost înainte. Noi am pierdut prea multe puncte. Acum avem o oportunitate mare şi cred că va fi bine.

E o situaţie în care cred că nimănui nu-i place să fie aici. Jucăm cu un adversar greu. Trebuie să câştigăm.

E o echipă puternică, joacă direct. Mai mult contează ce facem noi, să facem un rezultat bun acasă. În fotbal nu există diferenţă, trebuie să fim cu gândul la meci. Sper ca suporterii să fie lângă noi.

Cred că avem (n.r. primă), dar gândul nu ne e la bani acum. Vrem să continuăm în Liga 1”, a spus Gabriel de Moura, la conferința de presă.

Meciul de luni se anunță a fi unul intens și plin de emoții, atât pentru jucători, cât și pentru fani. Rămâne de văzut dacă Dinamo va reuși să își asigure locul în SuperLiga și ce impact vor avea aceste ultime două meciuri asupra viitorului clubului și al antrenorului Zeljko Kopic.

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.