Ștefania Ștefan, una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor All Stars, a impresionat pe parcursul competiției, menținându-se constant în top 3. De cele mai multe ori, ea a ocupat prima poziție, fiind rareori învinsă de adversarele sale din echipa Faimoșilor. Printre acestea se numărau sportive de performanță precum Ana Porgras și Ștefania Stănilă, gimnaste medaliate la competiții internaționale.

Performanțe notabile într-un context neașteptat

Deși nu are un background sportiv de performanță, Ștefania Ștefan a reușit să se impună într-o competiție dominată de atleți profesioniști. Absolventă a Universității de Informatică și profesionistă în domeniul gaming-ului, sportul a fost pentru Ștefania doar o pasiune. Aceasta face ca rezultatele sale remarcabile la Survivor să fie cu atât mai impresionante și demne de laudă.

În ciuda așteptărilor și a performanțelor excelente, Ștefania Ștefan a fost eliminată din competiție în urma unui duel cu Zanni. Deși mulți o vedeau în finală, soarta ei a fost decisă de TJ Miles, care a câștigat colanul de imunitate și a nominalizat-o pentru eliminare.

„Vreau să le mulțumesc tuturor că au fost reali, au fost loiali, au fost prieteni. Am demonstrat ceea ce am vrut eu să demonstrez! Am vrut să demonstrez că și o femeie e șmecheră și poate! Ca femeie, am reușit să fiu tare, să fiu agilă, îndemânatică. Consider că am coroana, domnul Dan!”, a spus Ștefania Ștefan.

Strategie și rivalități în echipa Războinicilor

Cei cinci Războinici rămași au promis să voteze mereu sportiv, dar au ales să se protejeze pentru a ajunge cât mai departe în competiție. Printre aceștia se numără Sorin Pușcașu și Iancu Sterp, ambii aflându-se pe ultimele locuri în clasamentul individual. Strategia echipei a fost de la început orientată spre eliminarea celor mai puternici concurenți, ceea ce a dus la eliminarea Ștefaniei.

Reacția colegilor după ce Ștefania Ștefan a fost eliminată

Eliminarea Ștefaniei Ștefan a fost primită cu grimase de fericire de colegii săi, care își doreau de asemenea eliminarea lui Zanni. Cu toate acestea, Zanni va continua să câștige toate duelurile până la finalul emisiunii, frustrând astfel planurile rivalilor săi.

Ba mai mult, după cum Viperele Vesele au arătat pe contul de Instagram Războinicii au avut cuvinte urâte la adresa Ștefaniei Ștefan. Imaginile însă nu au fost difuzate de Pro TV, însă au apărut pe rețelele de socializare.

Dezamăgirea Ștefaniei Ștefan

Eliminarea prematură a fost un mare regret pentru Ștefania Ștefan, care nu a reușit să ajungă în finală nici de această dată. De la revenirea în țară, ea nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare, semn al nemulțumirii și dezamăgirii resimțite față de deznodământul competiției.

În concluzie, parcursul Ștefaniei Ștefan la Survivor All Stars a fost unul impresionant, demonstrând că pasiunea și determinarea pot rivaliza cu antrenamentele și experiența sportivilor de performanță. Eliminarea sa surprinzătoare a lăsat un gust amar fanilor, care o vedeau merituos în finală.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

  1. Normal era ca in proba eliminatorie sa se tina cont ca se intrece o fata cu un baiat. E adevarat ca in aceasta editie nu s-au mai diferentiat conditiile de concurs pentru fete cu baieti, dar in editiile trecute se micsora distante de lovire pentru femei sau li se da mai multe obiecte de lovire sau chiar li se simplifica traseul. Acum trebuia macar sa se aleaga o proba de indemanare nu de forta sau Stefania sa loveasca de la o distanta mai mica. S-a vazut ca o seama de lovituri atingeau tinta dar nu aveau forta sa o doboare. Pacat ca a fost eliminata Stefania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.