Antrenorul croat Zeljko Kopic a fost în centrul atenției după meciul echipei sale, Dinamo, împotriva formației U Cluj, într-un joc ce s-a încheiat cu un scor dramatic de 3-3. În urma acestui rezultat, Kopic și-a exprimat gândurile cu privire la performanța echipei sale, evidențiind atât aspectele pozitive, cât și punctele slabe.

După un alt meci în care Dinamo a cedat un avantaj pe final, Kopic a declarat că a observat progrese și elemente îmbucurătoare în jocul elevilor săi. Cu toate acestea, antrenorul a recunoscut că golurile încasate în momentele critice ale partidei au fost rezultatul unor erori costisitoare.

„Am făcut un meci bun, am văzut multe lucruri bune în jocul nostru. Dar e greu să iei gol așa, pe final. E o frustrare. Și e foarte greu de explicat ce se întâmplă. Am luat gol repede, dar am continuat să jucăm și am marcat. Cred că am jucat bine, însă am luat goluri pe două greșeli. Dar pot spune că am văzut multe lucruri bune.

Vom lupta până la capăt pentru Dinamo și pentru acest tricou. Am fost la mâna noastră, dar am pierdut multe puncte. Iar acum suntem la mâna altora. E foarte greu, dar e treaba noastră să muncim”, a spus Zeljko Kopic la Prima Sport.

Zeljko Kopic este prăbușit emoțional

Cu toate acestea, antrenorul a fost sincer în privința greșelilor comise de echipă, care au permis adversarilor să revină în joc și să obțină un rezultat de egalitate. „E tot mai greu. Facem lucruri bune, muncim bine, dar luăm astfel de goluri. Jucătorii au dat totul, atât cei care au început meciul, cât și cei care au intrat pe parcurs. Salvarea nu mai depinde de noi, dar vom lupta până la final. Azi am arătat că avem dorință și spirit de luptă”.

În ciuda dezamăgirii rezultatului, Kopic și-a exprimat încrederea în capacitatea echipei sale de a reveni mai puternică în următoarele meciuri și de a obține rezultate pozitive în continuare. Cu o analiză sinceră și constructivă a performanței echipei sale, antrenorul croat demonstrează angajamentul său față de îmbunătățirea continuă și succesul pe termen lung al Dinamo.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.