Samsung Eco Bubble – Pentru o spalare impecabila

Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X

Iti doresti o masina de spalat noua pentru ca cea veche s-a stricat si nu stii ce sa alegi, aici avem cateva sfaturi pentru tine. Masinile de spalat au fost au devenit indispensabile in ziua de azi. Din pacate, ca orice electrocasnic, se mai și strica, dar daca stii sa ai grija de ea, te va tine ani buni fara sa bagi bani in reparatii.

––>>> Click aici sa vezi oferta de masini de spalat! <<<––

Cand iti cumperi una noua e bine sa fii cu ochii pe promotii. O masina de spalat rufe care, dupa parerea noastra merita toti banii este Samsung Slim Eco Bubble WF60F4E5W2X. Aceasta poate spala si la temperaturi joase datorita acestei functii minune, Eco Bubble.

In ziua de azi sunt tot felul de tesaturi si tentatii culinare, iar petele sunt la ordinea zilei. Cu aceasta masina de spalatnu trebuie sa iti faci griji cu curatirea hainelor, pentru ca poate spala si cele mai pretentioase haine fara sa le deterioreze. Samsung Eco Bubble amesteca apa cu dero dupa care injecteaza bule de aer pentru a face spuma si a intra in tesatura chiar si la temperaturi mici. Astfel veti obține o curatire superioara a lucrurilor si o economisire de energie.

Imbracamintea isi va pastra culoarea initiala si nu va fi afectata stiut fiind faptul ca unele tesaturi sunt pretentioase. Aspectul masini este foarte frumos cu linii curbate si o culoare care se poate integra oricarui decor.

Orice defectiune tehnica va avea masina de spalat pe viitor, aceasta ti-o va reda pe afisajul digital, astfel vei stiice numerge si cat te va costa reparatia. Cu o capacitate de incarcare de 6 kg, Clasa A++ si 1200 de rotatii pe minut Samsung Eco Bubble WF60F4E5W2X este solutia perfecta pentru spalarea rufelor.

Pentru sanatatea indelungata a masinii de spalat va recomandam folosirea la fiecare spalare a Calgonului, apa dura nemaifind o problema si il puteti comanda aici.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *