Ana Porgras. Competiția intensă din cadrul Survivor All Stars a ajuns la un punct crucial în această săptămână, iar povestea lui Alex Delea a stârnit emoții puternice în rândul fanilor. În ciuda faptului că era considerat unul dintre favoriții la trofeu alături de Zanni și Iancu Sterp, o accidentare suferită cu ceva timp înainte de etapele individuale a schimbat drastic perspectivele.

Update 01.05 – Zanni este dezamăgit de faptul că Ana Porgras s-a accidentat și urmează să părăsească concursul. Până atunci TJ Miles îl va elimina pe Zanii, însă producătorii decid altceva și îl aduc înapoi după cinci zile de vacanță. Din păcate, viața nu este corectă și acesta o elimină pe Ștefania Ștefan.


Update 30.04 – În această săptămână, din păcate, Ștefania Ștefan va fi eliminată de către Zanni, cel care fusese trimis acasă inițial de către TJ Miles, însă producătorii au făcut o excepție în cazul său și l-au readus în concurs. Fanii sunt revoltați de această decizie și au criticat emisiunea pe rețelele de socializare.


Cu toate că ar fi trebuit să se retragă pentru a-și trata problema medicală, Alex a insistat să rămână în competiție, punându-și sănătatea în pericol. Cu toate acestea, rezultatele sale în competiție au fost afectate, iar în această săptămână a fost eliminat din Survivor All Stars, spre dezamăgirea multora.

Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars

Pe lângă Alex, o altă concurentă care a avut de suferit din cauza stării de sănătate a fost Ana Porgras. Neputând face față provocărilor din competiție, Ana va fi și ea nevoită să plece acasă în curând. Prietena ei, Ștefania Stănilă, va rămâne ultima fată în competiție, chiar dacă a fost una dintre cele mai slabe concurente pe tot parcursul show-ului. Alianța sa cu Zanni a contribuit la menținerea ei în concurs până spre final, însă trofeul a rămas mereu la distanță.

„Nu mă simt bine. Psihic, sunt la fel de rău. Totul din cauza genunchiului”, a declarat Ana Porgras.

Informații ținute la secret au ieșit la iveală recent, în legătură cu o salvare neașteptată a Ștefaniei Stănilă. Aceasta va fi salvată cu ajutorul unui dinte al imunității, apărut în show peste noapte. Anunțul a fost făcut de Viperele Vesele pe pagina lor de Instagram, lăsându-i pe fanii show-ului în suspans și anticipând un nou capitol plin de tensiune în competiția Survivor All Stars.

„În aceasta săptămână, la Survivor România All Stars, Zanni găsește un dinte pe care îl va folosi in Consiliu pentru a o proteja pe Ștefania Stanila.

Ștefania Stefan, deținătoarea colanului de imunitate îl va propune pe Zanni pentru duel.
La votul colectiv, în urma unei strategii făcute de Zanni, Faimoșii rămași în competiție vor propune fiecare câte un Războinic, câte un concurent diferit. Astfel, la duel vor intra ca vot colectiv Delea, Ciobanu, Sorin și Robert și Zanni propus de Ștefania Stefan.
În urma duelului, Delea va fi eliminat.

De menționat, pe durata acestor jocuri, cu o singura excepție, la ultima imunitate, când ia și colanul, Iancu nu reușește să treacă de prima runda în jocurile pentru imunitate.”

Foto: fanatik.ro

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

  1. Am Înceta sa mai vizionez emisiunea. Nu mai este un concurs cinstit. Nu mi se pare normal așa ceva. Din momentul în are și ieșit pleacă nene acasa. Ce is cu tiganiile astea!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.