Minisistem Audio Sony GTKX1BT – Sa vibreze incaperea

Minisistem Audio Sony GTKX1BT

Toti ne dorim sa ascultam muzica de calitate la un nivel care sa te faca sa simti cum vibrezi. Sisteme audio sunt cu carul in magazine, dar de multe ori cand le aduci acasa dupa un timp incep sa baraie cand volumul e mai tare, insa nu si cu sistemul nostru.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Sony a creat ceva divin si au lansat pe piata modelul GTKX1BT. Cei 500 de wati de muzica fac sa vibreze orice incapere. Finisajul sistemului este foarte bine realizat, aspectul slefuit si elegant face ca boxele sa impresioneze indiferent de incapere.

Membrana boxelor este foarte importanta pentru ca asigura fiabilitate și claritate sunetului, iar Sony a avut grija sa fie din lemn, adica tot ce e mai bun. Indiferent daca vei da o petrecere sau asculti singur muzica, sunetul va fi unul de exceptie. Prietenii vor fi impresionati de claritatea si puterea sistemului chiar si la putere maxima.

Minisistem Audio Sony GTKX1BT poate fi conectat fie la un laptop sau PC si te vei putea bucura de muzica si jocuri fara limite sau la un DVD Player si poti face o atmosfera de cinema, putand auzi chiar si fosnetul unei frunze in cadere.

Dupa cum se stie muzica poate schimba starea de spirit iar cu acest sistem puteti crea atmosfera dorita. Sony GTKX1BT are si radio pentru a asculta postul tau favorit.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *