Pret si specificatii tehnice la BlackBerry Priv

blackberry-priv

BlackBerry lanseaza telefoane pe banda rulanta, iar ultimul model scos este o bijuterie. BlackBerry Priv ne-a impresionat din toate punctele de vedere. Design reusit, performante maxime si pret foarte bun.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Display-ul generos de 5.4 inch Full HD Super AMOLED, protejat de Corning Gorilla Glass 4 relateaza foarte bine tot ce e pe ecran lao rezolutie de 2560 x 1440. Telefonul este propulsat de un procesor Qualcomm MSM8992 Snapdragon 808 si are 3 GB RAM. Sistemul este Android 5.1.1 Lollipop.

Camera foto din spate are 18 megapixeli, iar cea pentru selfie are 2 megapixeli, pentru a surprinde la calitate maxima cele mai bune momente din viata, pentru ca poate filma 4K.

Spatiul intern are 32 GB si poate fi marit pana la 2 TB cu un microSD. Bateria este una de 3410 mAh pentru o autonomie sporita, putand sta in stand by 422 de ore si este nedemontabila.

Fara discutie BlackBerry Priv este un telefon foarte bun si pe noi ne-a impresionat.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

2 Comments

  1. Este tot un samsung arată ca Bb dar când ai spus ca are sistem de operare android, s-a terminat cu bucuria. Cel mai probabil nu vor vinde mare ‘branza’ ….. Următorul lor eșec ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *