Andra Măruță a vorbit deschis despre relația cu soțul ei. Vedeta de la Pro TV a mărturisit că nu a avut multe relații înainte de a-l întâlni pe Cătălin. Aceasta a recunoscut că a fost o fire timidă și nu a fost interesată să experimenteze.

Conform Cancan.ro, Andra ar fi fost virgină în noaptea când a făcut dragoste pentru prima dată cu Cătălin.

Nu am avut multe relatii, eram rușinoasă, dar cred că băieții mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin.

Eu în schimb nu suportam iubiții surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubește cumnatul meu, a declarat Andra pentru cancan.ro.

Înainte de Cătălin, Andra s-a iubit cu un component al trupei Groove, Dragoș. Relația celor doi a ținut 2 ani jumătate și s-a încheiat, fără ca vreo unul dintre ei să însele. Decizia a fost luată înainte de plecarea Andrei la Cerbul de Aur, unde a luat premiul al doilea la secțiunea Interpretare.

Viața în izolare

Andra și Cătălin Măruță sunt în izolare acasă de frica virusului Covid-19. Cei doi împreună cu copii lor, David și Eva, își ocupă timpul făcând fel de fel de activități, în mediul sigur de acasă.

Pentru a ieși din monotonie, aceștia s-au urcat în mașină și au mimat că ar pleca la drum.

Ne-am jucat de-a vlogul în mașină, dar de data asta… stând pe loc. Stăm acasă, ca toată lumea, dar încercăm să ne distrăm cât mai mult împreună. Eva și David ne-au propus și un joc, iată ce a ieșit!, și-a anunțat Andra fanii, pe Instagram.

Andra și Cătălin prinși de copii când se pregăteau să facă dragoste

Cătălin a recunoscut că cei doi copii ai lor, David și Eva, au fost aproape să îi prindă când făceau amor. Norocul lor a fost că cei doi copii sunt foarte gălăgioși.

Aaaa… dacă… bă, cred că s-a întâmplat să vină copiii în cameră când tocmai încercam să pregătim lucrurile pentru «curățenie», înțelegi ce zic. Când eram acolo: hai să fie draperia mai așa. Ca să putem să, înțelegi… exact. Dar, nu. Nu a fost așa… dar umhaha…

Dragi părinți, tot ce pot să vă spun este s-o țineți tot așa. La noi nu s-a întâmplat, pentru că copiii noștri nu vin tiptil-tiptil, pe ascuns. Băi, nene, ai noștri, când ies din cameră, ies cu urlete. Îi auzi, ai timp… 20 de secunde să te repliezi, a povestit Cătălin la Radio Europa FM.

Andra și Cătălin Măruță trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Cuplul este adorat de fanii celor doi din România.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.