Andra a fost virgină când a făcut dragoste cu Cătălin

0

Andra Măruță a vorbit deschis despre relația cu soțul ei. Vedeta de la Pro TV a mărturisit că nu a avut multe relații înainte de a-l întâlni pe Cătălin. Aceasta a recunoscut că a fost o fire timidă și nu a fost interesată să experimenteze.

Conform Cancan.ro, Andra ar fi fost virgină în noaptea când a făcut dragoste pentru prima dată cu Cătălin.

Nu am avut multe relatii, eram rușinoasă, dar cred că băieții mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin.

Eu în schimb nu suportam iubiții surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubește cumnatul meu, a declarat Andra pentru cancan.ro.

Înainte de Cătălin, Andra s-a iubit cu un component al trupei Groove, Dragoș. Relația celor doi a ținut 2 ani jumătate și s-a încheiat, fără ca vreo unul dintre ei să însele. Decizia a fost luată înainte de plecarea Andrei la Cerbul de Aur, unde a luat premiul al doilea la secțiunea Interpretare.

Viața în izolare

Andra și Cătălin Măruță sunt în izolare acasă de frica virusului Covid-19. Cei doi împreună cu copii lor, David și Eva, își ocupă timpul făcând fel de fel de activități, în mediul sigur de acasă.

Pentru a ieși din monotonie, aceștia s-au urcat în mașină și au mimat că ar pleca la drum.

Ne-am jucat de-a vlogul în mașină, dar de data asta… stând pe loc. Stăm acasă, ca toată lumea, dar încercăm să ne distrăm cât mai mult împreună. Eva și David ne-au propus și un joc, iată ce a ieșit!, și-a anunțat Andra fanii, pe Instagram.

Andra și Cătălin prinși de copii când se pregăteau să facă dragoste

Cătălin a recunoscut că cei doi copii ai lor, David și Eva, au fost aproape să îi prindă când făceau amor. Norocul lor a fost că cei doi copii sunt foarte gălăgioși.

Aaaa… dacă… bă, cred că s-a întâmplat să vină copiii în cameră când tocmai încercam să pregătim lucrurile pentru «curățenie», înțelegi ce zic. Când eram acolo: hai să fie draperia mai așa. Ca să putem să, înțelegi… exact. Dar, nu. Nu a fost așa… dar umhaha…

Dragi părinți, tot ce pot să vă spun este s-o țineți tot așa. La noi nu s-a întâmplat, pentru că copiii noștri nu vin tiptil-tiptil, pe ascuns. Băi, nene, ai noștri, când ies din cameră, ies cu urlete. Îi auzi, ai timp… 20 de secunde să te repliezi, a povestit Cătălin la Radio Europa FM.

Andra și Cătălin Măruță trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Cuplul este adorat de fanii celor doi din România.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri