Dezastru pentru Sorin și Mellina, de la echipa războinicilor

Dezastru pentru Sorin și Mellina, de la echipa războinicilor

Distribuie

Dezastru pentru Sorin de la Survivor care, în ultima perioadă, a fost bătut pe bandă rulantă de faimoși. La ultima confruntare pentru mâncare acesta nu a adus niciun punct. Dacă situația va continua în felul acesta, Sorin este posibil să fie votat pentru eliminare, fiindcă noile concurente au imunitate săptămâna aceasta.

Nervos de faptul că a pierdut confruntările și iritat de conflictul cu Jador, Sorin a explodat și a avut un limbaj mai colorat. Acest lucru a fost auzit de Culiță, care i-a reproșat felul cum vorbește.

Mellina are o pasiune pentru Marius Crăciun

mellina marius

Situația nu este mai bună nici pentru Mellina, care nu se regăsește după plecarea Mariei, pierzând și ea pe bandă rulantă. Ba mai mult, aceasta nu se mai înțelege cu Sorin și Starlin, cu care se ceartă mereu. La ultimul consiliu pentru eliminare aceasta a fost propusă pentru a pleca acasă.

Romina, fosta concurentă din echipa războinicilor a afirmat că Mellina are o afinitate pentru Marius Crăciun. Potrivit acesteia, Mellina ar fi încercat în nenumărate rânduri să îi atragă atenția.

Stăteam și cu Sindy și cu Marius mai mult, fiind mai noi în competiție. Și observam că Mellinei îi plăcea foarte mult de Marius și încerca să se bage în toate discuțiile. Când a venit Marius, a sărit în brațele lui. La jocuri și în camp făcea tot felul de chestii. Noi eram acolo în cabană și mai discutăm, nu bârfeam, și venea Mellina. Ea în ultima perioadă s-a pus să facă genuflexiuni și fandari și era doar într-un costum de baie minuscul și venea în fața lui, își desfăcea picioarele să facă genuflexiuni și se apleca așa într-un stil mai lasciv. Și nu era doar atunci. Când stăteam lângă cabană, acolo unde manca, direct acolo în fața se găsea să își facă genuflexiunile, în fața noastră.

Îi dau un ghiont lui Marius și zice „ce să mai…’. Nu mai avea nici el ce să mai zică, a declarat Romina potrivit wowbiz.ro.

Foto: wowbiz.ro și cancan.ro

Comentarii Facebook

Distribuie

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmăriți-ne și pe pagina de Facebook!


This will close in 0 seconds