Cu cine se iubește Melina de la Survivor? Ce melodii are Melina?

0

Melina Dumitru nu mai este iubită de publicul din România după modul cum s-a comportat în show-ul Survivor de la Kanal D. Războinica a pierdut din popularitate după ce s-a aliat cu Sorin, Maria și Starlin pentru a-l da afară pe Albert. Din fericire pentru acesta din urmă a fost salvat de public de mai multe ori.

Cine este Melina de la Survivor?

Înainte să plece în Republica Dominicană, Melina a mărturisit că a vizitat aproape toată lumea, fiind pasionată de călătorii și senzații tari.

Am colindat din America de Nord, America Latină până în Pakistan în dorința de experiențe noi, m-am cățărat pe ghețare, am pilotat un avion, dar ce voi trăi la Survivor am o presimțire că le va depăși pe toate. Cel mai bun să câștige,spunea Melina Dumitru.

Melina Dumitru are 33 de ani și este din București. Aceasta este interpretă, compozitor, producător şi textier.

La vârsta de 5 ani, Melina a debutat ca majoreta în trupa Abracadabra, iar până la vârsta de 23 de ani s-a dedicat lumii dansului, apoi s-a apucat de muzică.

Care este relația dintre Melina și Musty?

Musty a fost extrem de apropiat de Melina când a fost în concurs. Despre cei doi s-a presupus că ar avea o relație romantică, chiar dacă există o diferență mare de vârstă.

Este o poveste de dragoste, o iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc! Dar ca pe o soră. Mellina pentru mine este o soră în plus. Nu știu de unde a scos lumea că e o dragoste, dar nu a fost așa. Ea s-a simțit foarte protejată de mine, mai ales în partea de mâncare, să învețe multe lucruri de la mine. Ea s-a apropiat foarte tare de mine după aproape o lună. La început nu prea mă înțelegeam cu ea. Ea se știe cu fratele meu de 17 ani. Mellina a simțit un sprijin din partea mea și eu chiar eram acolo pentru toți, care aveau nevoie de mine. Eu am fost mereu acolo pentru ea. O s-o vreau în viața mea mereu, dar eu o simt ca pe o soră. Mie nu mi-a greșit cu nimic. Eu chiar o iubesc foarte mult, și pe Maria o iubesc..dar trebuie să ne echilibrăm, a declarat Musty de la Survivor, imediat cum a ajuns în țară.

Ce melodii cântă Melina de la Survivor?

Melina Dumitru alias Mellina este o artistă nu prea consacrată în România. Ca și compozitor, ea a oferit piese unor artişti celebri ca Mira, Alina Eremia, Lora sau Kamara. Cel mai important succes al său l-a reprezentat colaborarea cu Vescan. Piesa „Poze de album”, lansată acum 6 ani a strâns peste 40 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Foto: viva.ro și bzi.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri