Cucu a mărturisit cine va câștiga Survivor România 2021

Cucu a mărturisit cine va câștiga Survivor România 2021

Distribuie

Cucu a fost eliminat de la Survivor România și după ce a ajuns în România a fost invitat la Teo show. Acesta a mărturisit că a fost cea mai grea experiență din viața lui și a spus cine crede că va câștiga competiția. Totodată, Cucu și-a caracterizat toți colegii din echipa Faimoșilor.

Cosmin: Un om minunat, un  campion mondial, bun simț.

Culiță: Era omul care știa să facă orice, un suflet extraordinar. Trebuia să-l aștept la aeroport, dar am venit la voi.

cucu caracterizari colegi jpg 12

Elena: O fată foarte muncitoare și talentată, doar că i-am spus să-și vadă de drumul ei. E prea sufletistă, doar că așa simte ea.

Zanni: E băiatul cu care m-am înțeles cel mai bine. Suntem amândoi din zona asta. Un băiat foarte bun care cred că o să câștige.

Sebi: E un suflet mare, are perioadele lui, doar că m-a enervat felul lui de a trece în această comp. Spunea un lucru dimineața, seara spunea alt lucru. Când sunt camerele pe el spune ceva.

Raluca: Nu am nimic persoanl cu ea, doar că este foarte falsă în competiția asta, doar că nici social și nici sportiv nu mi-a plăcut foarte mult.

Ștefan cred că pe lângă faptul că are limbajul ăsta de fotbalist. El fiind portar, cred că era căpitanul echipei și refula, dar în același timp era foarte sincer. Și i-am zis să se calmeze că la impuls spune foarte multe. Pe cât de enervant e, pe atât de plângăcios e. A plâns de foarte multe ori în această competiție.

Foto: radioimpuls.ro

Comentarii Facebook

Distribuie

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmăriți-ne și pe pagina de Facebook!


This will close in 0 seconds