Ana Maria Prodan s-a căsătorit din nou pe ascuns. Laurențiu Reghecampf a revenit din Arabia Saudită și s-a prezentat împreună cu impresara sexi în fața preotului, pentru a-şi reînnoi jurămintele unul altuia.

Ceremonia a avut loc la Snagov, în secret, fiind prezenți doar câțiva prieteni apropiați, care ulterior au mers la un restaurant de lux din apropiere.

anamaria prodan si reghecampf o noua casatorieAna Maria Prodan a mărturisit: “Da, l-am despărțit de soția lui”

Ana Maria Prodan este una dintre cele mai frumoase femei din România. Impresara de fotbaliști a mărturisit cum a decurs relația cu Laurențiu Reghecampf și a recunoscut că l-a despărțit pe acesta de soția lui, Mariana.

Ana are 48 de ani, iar Laurențiu are 45. Cei doi sunt împreună din anul 2008, când s-au căsătorit la Las Vegas, în Statele Unite ale Americii. Cuplul deține acolo o superbă proprietate.

Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, într-o vineri. Luni, l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este.

Mi-a explicat că de mulţi ani nu mai are niciun fel de legătură cu soţia lui. Eu eram divorțată. Ne-am zis: Ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară.

Luni, răspunsul lui a fost afirmativ. Că da, ne vom căsători. Și de atunci am luptat să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale, a povestit agenta, la Kanal D.

Ana Maria Prodan a mărturisit că relația cu Laurențiu Reghecampf este una solidă și că zvonurile de prin presă sunt simple invenții, cum a fost, de exemplu, presupusa legătură cu Dan Alexa.

Câți copii are Ana Maria Prodan?

Superba impresară are patru copii: doi cu Laurențiu Reghecampf, pe Laurențiu junior și Luca (băiatul lui Reghecampf din prima căsătorie), iar doi cu fostul soț, baschetbalistul Tibeiu Dumitrescu, pe Rebecca și Sarah, ambele născute în SUA.

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.