Bătălia pentru marele premiu de la Survivor România se apropie de final. Concurenții încasează sume imense de bani pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. Nu multă lume știe, însă euro curge ca la robinet, iar cei de la Fanatik au publicat sumele încasate de fiecare participant.

Cât câștigă Faimoșii și Războinicii la Survivor?

Fiecare concurent de la Survivor este plătit regește în fiecare săptămână. Sumele variază în funcție de cât de faimoasă este fiecare persoană. Cu alte cuvinte se poate spune că bătălia se dă nu pentru premiul cel mare, ci pentru a rămâne cât mai mult în concurs. Specificăm faptul că marele premiu este de 50.000 de euro.

Așadar, cel mai bine plătit concurent de la Survivor România 2021 a fost Jador, el încasând nu mai puțin de 7.000 de euro pentru fiecare săptămână. Culiță Sterp a primit 3.500 de euro pe săptămână, Elena Marin încă primește 2.000 de euro, iar Zanni 1.800 de euro.

culita sterpSebastian Chitoșcă primește și el tot 1.800 de euro la fiecare șapte zile, în timp ce Raluca Dumitru câștigă 2.000 de euro la fel ca și coechipierul ei Cosmin, multiplu campion la karate. Ștefan primește și el tot 2.000 de euro săptămânal.

Ultimii intrați în echipa Faimoșilor, Cucu și Andreea, sunt, culmea, plătiți diferit. Dacă Cucu, cunoscut deja pentru apariția în diverse seriale, se bucură de 2.000 de euro, Andreea este mai slab plătită, cei 1.500 de euro. În ceea ce îi privește pe Războinici, sumele sunt la toți concurenții la fel, în jur de 1.000 de euro pe săptămână.

Prietenii pe viață

Albert și Adelina au recunoscut că energia în echipa este incredibil de buna și că s-au legat prietenii care vor dura toată viața.

Mă așteptam la momentul ăsta și ne-am pregătit cu toții. Am analizat totul și ne-am așteptat la tot ce se întâmplă. Nu trebuie să facem o tragedie din astea, nu s-a rupt nimic în echipă. La noi nu s-a legat la final. Nu e vorba de vreun conflict, ci de final. Suntem și mai buni în camp, dăm un randament mai bun. Vreau să mergem cu Dumnezeu înainte și să nu stricăm ceea ce avem acum. Ne-au trebuit cinci luni și 20 de războinici care să vină în show pentru ca noi să ajungem la liniștea asta, a declarat Albert.

Am încercat să-i cunosc pe toți și am pus întrebări. Cine sunt, ce-și doresc, să văd cum gândesc ei toți, iar mai apoi mi-am făcut niște impresii, dar nu am vrut să le împărtășesc atunci. Am vrut să ajut cu ce am putut eu pentru ca forța binelui să învingă forța răului. Cei cu multe fețe sunt afară. Treaba asta nu ajută niciodată o echipă nici pe traseu, nici în echipă. Ce am reușit să avem noi e special. Ne vom aminti cu drag că am reușit în cinci oameni să facem niște lucruri mărețe, a declarat Adelina.

Survivor România 2021 este transmis de Kanal D, de joi până duminică, de la ora 20:00.

Foto:YouTube și kanald.ro

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.