Zanni a mărturisit în mediul online că s-a împăcat cu Ana Porgras. Fostul câștigător Survivor România sezonul 2 a povestit că s-a întâlnit cu fosta faimoasă și astfel au lămurit situația tensionată dintre ei. Între cei doi s-a iscat un conflict după terminarea concursului din cauza unui mesaj de pe telefonul Anei.

I-am scris și ne-am împăcat. Și ne-am văzut și ne-am împăcat și m-am dat cu spray, a spus unui fan în mediul online.

Ana Porgras 3

De ce s-a certat Zanni cu Ana Porgras?

Imediat, după terminarea concursului Survivor România sezonul 2 între Zanni și Ana Porgras a izbucnit un conflict din cauza unui mesaj de pe telefonul fostei faimoase.

Nu am fost niciodată îndrăgostit de Ana, ne-am împrietenit înainte de Survivor și mi-a plăcut blândețea ei, eu am nevoie de astfel de oameni. Mă îmbunam mereu când eram cu ea, ne potriveam, dar nu ca și cuplu (…) Ea a fost refugiul meu. Cu ea găteam, cu ea dormeam și a fost liniștea de care aveam nevoie.

La un moment dat ea plecat, am ajuns la finală, Ea a ajuns cu același sentiment și niciodată nu am bănuit-o că ar avea alte intenții.

La petrecere o simțeam brusc că nu mai era prezentă la petrecere, că stătea doar în telefon. Și la un moment dat i-am cerut telefonu să stau și eu pe instagram și nu mi l-a dat din prima, a ezitat.

Și după am avut o discuție cu cineva, m-am pus în cameră, a venit și Sebi și Raluca și i-am zis din nou să îmi dea telefonul. Și la fel, a ezitat. I-am zis „Ba, Ano, tu crezi că eu mă uit în mesajele tale?”

Am intrat pe instagram, am închis, apoi am intrat pe whatspapp și primul mesaj pe care l-am citit mi s-a luat de tot, reacția oricui ar fi fost urâtă…m-am uitat la ea, a văzut ce am făcut, am înghițit în sec și m-a dezamăgit. I-am zis că orice ar fi fost, oricare ar fi fost frustrările, puteam vorbi. Nu mi-a mai purtat nici tricoul apoi, după ce am ajuns în țară nu ne-am mai vorbit…, a povestit Zanni.

Cu banii câștigați la Survivor România Zanni și-a cumpărat un apartament.

Potrivit zvonurilor, Ana Porgras ar fi fost cerută în căsătorie, fiindcă pe  mâna ei a apărut un inel de logodnă. Deocamdată nu se știe cine este norocosul, însă în curând vom afla. Nu ar fi exclus să fii chiar Zanni.

whatsapp image 2021 10 07 at 18 21 39Ana Porgras a postat pe Instagram poze cu ea la o nuntă și și-a lăsat fanii în suspans.

whatsapp image 2021 10 07 at 18 21 39 1

Foto: viva.ro și fanatik.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.