Tot mai multe publicații internaționale au anunțat că Kim Jong-un, președintele Coreei de Nord, a murit. Liderul nord-coreean a fost operat de urgenţă pe cord deschis în aprilie 2020 și se pare că nu și-a revenit, fiind în comă, însă se zice că ar fi mort, deja.

Toată lumea este curioasă cine va prelua puterea, iar zvonurile o văd pe sora sa, Kim Yo Jong, cel mai apropiat confident al liderului nord-coreean și viitorul președinte.

Vârsta acesteia este necunoscută, cel mai probabil în jurul a 30 de ani, și viața sa este învăluită în mister.

Kim Yo Jong și-a construit o reputație negativă după ce a împins la extrem propaganda de partid și a creat un sistem de cenzură care încalcă drepturile omului.

În Coreea de Nord nu sunt taxe

Toată lumea își dorește să trăiască într-un stat unde nu se plătesc taxe și impozite. În Coreea de Nord acest lucru este valabil din 1974, când fiscalitatea a fost abolită, întrucât aceasta era considerată ca făcând parte din „lumea veche”.

Kim Jong-un a decis ca și tatăl său, Kim Jong-il, ca economia să fie naționalizată , iar tot ceea ce produc cetățenii, statul ia jumătate.

În concluzie este bine să trăiești într-o țară fără taxe, dar nu în Coreea de Nord. Ideal ar fi în Bermuda, Monaco, Bahamas, Andorra şi Emiratele Arabe Unite, unde de asemenea nu există taxe.

Câți copii are Kim Jong-un?

Când vine vorba de viața liderului Suprem informațiile sunt minime, iar populația știe doar ce i se servește. Astfel, pe data de 5 iulie 2012 televiziunea nord-coreană a anunțat că Kim Jong-un este căsătorit cu Ri Sol-ju. Cei doi au oficializat relația în 2009, iar Ri a născut în 2010 primul copil, un băiat. Nu este ceva sigur însă se crede că cei doi au în total trei copii.

Un lider crunt

Din 2011, de când conduce cu mână de fier Coreea de Nord, Kim Jong-un a băgat frica în populație. Dictatorul a condus după principiul „cine nu este cu mine este împotrivă” și a omorât oameni după bunul plac.

Liderul de la Phenian și-a ucis inclusiv unchiul, pe care l-a aruncat într-o groapă să îl mănânce câinii de viu.

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.